NIMA A Sales Essentials

Een kijkje in de keuken van NIMA A Sales

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Gratis

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word lid en bespaar 20% op deze training! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy

BESCHIKBARE DATA

Overweeg jij om jezelf in 2021 verder te professionaliseren door een NIMA A Sales Opleiding? Dan is de NIMA A Sales Essentials de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de theoretische én praktische aspecten van sales. In deze korte en intensieve workshop krijg je in één avond een helder en gestructureerd overzicht van het salesvak en wat nodig is om het felbegeerde NIMA A Sales Diploma te bemachtigen. Het goede nieuws is: je kunt deze NIMA A Sales Essentials gratis bijwonen!
 
Aan de hand van de belangrijkste onderwerpen uit de opleiding NIMA A Sales, bekijken we met elkaar waarmee je als professioneel verkoper zoal te maken krijgt. Na afloop van de workshop weet je precies wat de opleiding inhoudt, wat je kunt verwachten en hoe je voorbereid wordt op het schriftelijk en mondeling NIMA Sales A Examen. De workshop roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA A Sales Opleiding, waarin we je niet alleen helpen om je diploma te behalen maar ook uitrusten met de kennis en vaardigheden om actuele salesuitdagingen aan te gaan.
 

Direct rendement

  • Je krijgt een overzicht van relevante salestheorie en de praktische toepassing daarvan.
  • Je ervaart de enthousiaste en actieve aanpak tijdens de lesbijeenkomsten.
  • Je weet precies wat je kunt verwachten tijdens de NIMA A Sales Examens.
  • Je ontdekt hoe deze salesopleiding jou helpt succesvoller te worden of voor te bereiden op een salesfunctie.
 

De trainer

De workshop wordt verzorgd door Robin van der Werf, een zeer ervaren NIMA Sales-docent van ICM die al je vragen over de NIMA A Sales Opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA A Sales krijgt. Na afloop van de workshop weet je bovendien precies wat een salespitch, social selling, accountmanagement en een behoeftegericht salesgesprek inhoudt.
 

Het programma

In een avond lopen we in vogelvlucht door het lesprogramma en de exameneisen en maak je kennis met de aanpak tijdens de opleiding. Tijdens de workshop NIMA A Sales belichten we de volgende zaken
  • Inhoud en aanpak tijdens de NIMA A Sales-bijeenkomsten.
  • Voorbereiding van het schriftelijk en mondeling examen.
  • De aantrekkelijke vooruitzichten van een functie in sales
In de NIMA A Sales Essentials worden deze thema's beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt verder aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op A Sales-niveau en die je wordt geacht te beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA A Sales Diploma.
 

Vervolgtraject

Wil je na afloop van de workshop jouw cv versterken met het officiële NIMA A Sales Diploma? De opleiding NIMA A Sales staat garant voor een optimale voorbereiding op het NIMA A1 theorie-examen. Onze bekwame NIMA A Sales-docenten helpen je daarnaast met het voorbereiden en oefenen van het verkoopgesprek tijdens het NIMA A2 Examen. Rond je beide modules met succes af, dan ben jij de trotse bezitter van het befaamde NIMA A Sales Diploma! NIMA A Sales Essentials vindt plaats op [DATUM, TIJD EN LOCATIE].
Gedurende het programma kun je continue met de NIMA A Sales-docent van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van een NIMA A Sales Opleiding je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA A Sales Diploma je kan opleveren.
 
Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

AANTAL PE-PUNTEN?
0 PE-punten

Geldt voor alle titels