21/06
NIMA B Sales in One Day

NIMA B Sales in One Day

Een kijkje in de keuken van NIMA B Sales

21 juni 2022
10:00 - 16:00

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16, 1101CD Amsterdam

Classes & Events > NIMA B Sales in One Day

INVESTERING

NIMA Member € 0, - (excl. btw)
Normaal tarief € 0, - (excl. btw)

Inclusief lunch en afsluitende borrel in de NIMA kroeg.

WORD MEMBER EN BESPAAR

ORGANISATOR

NCOI Opleidingsgroep

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Overweeg jij om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van sales- of accountmanagement? NIMA B Sales in One Day is dan dé manier om inzicht te krijgen in de aspecten waarmee je in de praktijk als sales- of accountmanager te maken krijgt. In deze korte en intensieve training krijg je in één dag een overzicht van de actuele thema’s in het dynamische salesvak. NIMA verzorgt NIMA B Sales in One Day in samenwerking met NCOI. 
 
En het goede nieuws is: je kunt NIMA B Sales in One Day gratis bijwonen!
 
 
Wat kun je verwachten?
 
In de korte en intensieve training NIMA B Sales in One Day krijg je een goed beeld van de theorie én praktijk op strategisch en tactisch niveau. Je krijgt een uitgekiend programma aangeboden: van succesvolle salesstrategie tot social selling en van winnend accountplan tot het leidinggeven aan een salesteam. Na afloop van de training weet je precies wat deze thema’s inhouden en hoe deze waardevolle kennis en inzichten jou kunnen helpen om te groeien in de rol van sales- of accountmanager. De training NIMA B Sales in One Day is ook de ideale manier om kennis te maken met de NIMA B Sales Opleiding, waarin je wordt voorbereid op het ontwikkelen van waardevolle klantrelaties.
 
Direct rendement
 • Je krijgt een goed overzicht van relevante salestheorieën en -modellen
 • Je krijgt tools aangereikt om waardevolle klantrelaties te ontwikkelen
 • Je maakt kennis met sales op strategisch en tactisch niveau
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als sales- of accountmanager
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van de NIMA B Sales opleiding
De trainer
De training wordt verzorgd door Robin van der Werf, een zeer ervaren NIMA B Sales-docent en auteur van het boek 'Praktisch sales- en accountmanagement', wat door NIMA is geselecteerd als basisliteratuur voor de NIMA B Sales Opleiding. Gepokt en gemazeld in de salespraktijk en al vele jaren actief als salestrainer en docent van NIMA B Sales opleidingen, kan hij al je vragen over deze opleiding beantwoorden. Je kunt zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA B Sales krijgt. 
 
Het programma
In de training NIMA B Sales in One Day maak je kennis met de uitdagingen waar de moderne salesmanager en accountmanager voor staan. De thema’s die worden behandeld, sluiten aan bij de NIMA B Sales exameneisen.
Gedurende de dag wordt je meegenomen langs diverse thema’s zoals:
 • Het opstellen van een winnend sales- of accountplan
 • Succesvol samenwerken met strategische klanten
 • Verkoopmethoden en gespreksmodellen
 • Hoe in te spelen op de b2b buyer journey
 • Leadgeneratie en social selling
 • Leidinggeven aan het sales- of accountteam
 
Vervolgtraject
Wil je na afloop van de training jouw cv versterken met het officiële NIMA B Sales Diploma? De opleidingen NIMA B Sales Accountmanager en NIMA B Sales Verkoopleider staan garant voor een optimale voorbereiding op het NIMA B1 theorie-examen. Ervaren NIMA B Sales-docenten helpen je bij het schrijven en vervolgens verdedigen van een account- of salesplan tijdens het NIMA B2 Examen. Rond je beide modules met succes af, dan ben jij de trotse bezitter van het hoog gewaardeerde NIMA B Sales Diploma!
 
Schrijf je snel in, want VOL = VOL!