NIMA Noordwest & NIMA B2B presenteren: Fit het nieuwe jaar in met OneFit!

Werk mee aan de marketingcase: B2B propositie voor OneFit

NIMA Noordwest & NIMA B2B presenteren: Fit het nieuwe jaar in met OneFit!

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 26-01-23

OneFit
,

26-01-23
16:30 - 19:00

Laat je inspireren en denk mee… en maak kans op een OneFit abonnement voor 3 maanden!
'Hoe krijgen we in het nieuwe jaar bedrijven met zoveel mogelijk werknemers aan de workout?' vraagt sportschool platform OneFit zich af. OneFit heeft ruim 1.000 verschillende workout locaties in Nederland en wil met OneFit voor Business via HR managers een bedrijfslidmaatschap in de markt zetten. Hoe kunnen ze dat het beste aanpakken? OneFit zal vertellen wat hun plannen zijn en wil graag sparren met NIMA marketeers hierover.
 
NIMA Noordwest en NIMA B2B hebben speciaal voor deze case hun krachten gebundeld. Kom op donderdag 26 januari naar het nieuwe hoofdkantoor van OneFit in Amsterdam en neem een kijkje in de keuken van één van de grootste sportschool platforms van Nederland. Hoe kunnen zij deze nieuwe B2B propositie het beste en meest succesvol in de markt zetten? 
 
Jenna Simons (head of marketing) en Twan Siegers (customer succes manager B2B) van OneFit nodigen ons van harte uit en vertellen wat hun marketing case is. Vervolgens gaan we in groepjes werken aan een oplossing voor deze case. Het winnende team ontvangt een gratis OneFit abonnement voor 3 maanden! Natuurlijk sluiten we de middag af met een borrel. Wil je meedenken over deze sportieve uitdaging? Meld je nu aan! Er is plek voor maximaal 25 personen.