Regio Zuid: Artifort

Hoe blijf je onderscheidend en concurrerend in de internationale design nichemarkt?

Regio Zuid: Artifort

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 125,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 250,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 20-09-23


Van Leeuwenhoekweg 20, 5482 TK Schijndel

20-09-23
13:30 - 20:30

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend. 
 
Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische design klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties. 
 
In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.
 
Artifort is een merk van Lande Family. Vanuit één strategische locatie worden de productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd van vijf sterke merken: Artifort, Lande, A Lott of Space, Zwaarvis en Pörtner. Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit productie-units in Schijndel (Nederland),  Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubels, meubelconcepten en maatwerk.
 
Nederland heeft enkele high-end design meubelfabrikanten, die al jaren aan de internationale designtop staan. Hoe blijf je onderscheidend en concurrerend in een internationale niche markt? Via welke kanalen bereik je je doelgroepen en hoe zorg je voor groei en innovatie? Dit en meer kom je te weten tijdens de NIMA Zuid Inspiratiesessie op 20 september a.s. Houd de site in de gaten voor alle details over het programma en de sprekers.