Regio Zuid: This Is Live Group

Het marketingverhaal van de This Is Live Group in Schijndel

INVESTERING

NIMA Member € 125,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 250,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

Ben je klaar voor een exclusieve duik in de dynamische wereld van evenementen en festivals? Op 8 november opent de This Is Live Group, de krachtpatser achter enkele van de meest spraakmakende evenementen in Nederland, zijn deuren voor de NIMA Regio Zuid community in hun gloednieuwe 'keuken' in Schijndel!
 
This Is Live Group, ontstaan uit de samensmelting van Event Warehouse en One Of The Guys, is het brein achter maar liefst 80 evenementen die jaarlijks meer dan 500.000 enthousiaste bezoekers trekken. Met bekende namen als Paaspop, Solar Weekend, en WiSH Outdoor, heeft deze organisatie de evenementenscene in Zuid-Nederland stevig in handen.
 
De missie is duidelijk: het creëren van onvergetelijke ervaringen, van de eerste noten van de opener tot de echo van de afsluiter van het festivalseizoen. Dit doen ze door elk aspect van het evenementenproces te beheersen: van planning en ontwikkeling tot uitvoering; van horeca tot productie. En hun ambitie stopt niet bij festivals. Met hun eigen lockerbedrijf Joe Locker en publiekscateraar Fabulous Festival Food, strekt hun expertise zich uit tot aan de horeca, zoals blijkt uit de recente opening van 'Stadsoase', de pop-up bar in Eindhoven.
 
Dit is je kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de grootste evenementenorganisator van Zuid-Nederland, te leren van hun in-house horeca-, marketing-, projectmanagement- en productieteams, en te netwerken met gelijkgestemden in een van de meest opwindende industrieën van het land.
 
Meld je nu aan en bereid je voor om samen met ons de betoverende wereld van This Is Live Group te verkennen. Samen vieren we de passie voor het creëren van buitengewone ervaringen en leren we van de meesters in het veld. Tot ziens op 8 november in Schijndel!
 
Programma
13.45 uur | Inloop
14.15 uur | Bedrijfspresentatie This Is Live Group door Luuk van Sliepenbeek, head of brand & partnerships en Janiek van der Palen, projectmanager
15.00 uur | Marketing voor events door Demi Hens, Marketing Manager en Carolien Dolmans, Marketing Manager
16.00 uur | Marketing dilemma This Is Live Group
17.00 uur | Afsluiting gevolgd door een gezellige borrel
18.00 uur | Geniet van een heerlijk diner