Regio Zuid: This Is Live Group

Het marketingverhaal van de This Is Live Group in Schijndel

Regio Zuid: This Is Live Group

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 125,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 250,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 08-11-23


, Schijndel

08-11-23
13:00 - 20:30

Zegt de organisatie ‘This Is Live Group’ je iets? Grote kans van niet, maar als we vertellen dat dit de organisatie achter o.a. Paaspop, Wish Outdoor, Solar Weekend, Extrema België en nog 75 andere events is, dan krijg je er misschien wat meer beeld bij. In december jl. bundelden Event Warehouse en One Of The Guys hun krachten om samen verder te gaan als This Is Live Group. 
 
Het doel? Het produceren van de mooiste festivals en evenementen: van kop (planning & ontwikkeling) tot staart (uitvoering); van horeca tot productie en van opener tot afsluiter van het festivalseizoen. 
 
This Is Live Group is zoals gezegd de nieuwe naam van de grootste evenementenorganisator van Zuid-Nederland, dat drie verschillende productgroepen heeft. Allereerst Events, dus de organisatie van de mooiste clubavond tot het meest memorabele concert en het compleetste festival. Ten tweede ‘Services’, met bijvoorbeeld een eigen lockerbedrijf (Joe Locker) dat tot 4.000 evenementenkluizen kan verhuren waar bezoekers kleding, tassen en andere kostbaarheden kunnen opbergen; en de zeer uitgebreide publiekscateraar ‘Fabulous Festival Food’. Tot slot wil This Is Live Group de horeca veroveren. De eerste aftrap werd recentelijk gedaan met de opening van horecazaak ‘Stadsoase’ de pop-up bar in Eindhoven.
 
In november krijgen wij een kijkje in hun gloednieuwe ‘keuken’ in Schijndel. Houd de site in de gaten voor het exacte programma en de sprekers.