NIMA Sail 2023

Hét ultieme nazomer netwerkevenement voor alle marketing, sales en communicatie professionals van Nederland!

INVESTERING

NIMA Member € 60,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 95,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

Laat je onderdompelen in een onvergetelijke ervaring tijdens het jaarlijkse NIMA SAIL event op 22 september: hét ultieme nazomer netwerkevenement voor alle marketing, sales en communicatie professionals van Nederland! Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of nog nooit eerder een zeilboot hebt aangeraakt, dit is de perfecte gelegenheid om te netwerken met vakgenoten en te genieten van een middag en avond vol avontuur en gezelligheid. 
 
Stap aan boord en voel de wind door je haren, terwijl je deelneemt aan een spannende zeilwedstrijd. Je zult je vaardigheden kunnen testen en samenwerken met gelijkgestemde professionals, nadat je de zeilen hebt gehesen en terwijl je de golven trotseert. Geen zeilervaring? Geen probleem! We zorgen voor ervaren zeilers die je graag begeleiden, zodat je met vertrouwen kunt deelnemen en genieten van de sensatie van het zeilen. Wint jouw team dit keer de felbegeerde NIMA SAIL wisselbeker? 
 
Na het zeilen kun je ontspannen met een drankje, genieten van een heerlijke maaltijd rechtstreeks van de barbecue, mooie verhalen uitwisselen met collega's en nieuwe contacten leggen. Of je nu op zoek bent naar een kans om te netwerken, inspiratie of gewoon een leuke dag wilt hebben, NIMA SAIL biedt het allemaal. 
 
Mis deze kans niet. Boek nu je plek voor deze spraakmakende dag vol zeilavontuur, culinaire verwennerij en waardevolle connecties. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.  

AANTAL PE-PUNTEN?
0 PE-punten