NIMA Summerschool ’23 Marketing Leiderschap

Wordt betrokken bij de strategische besluitvorming in jouw onderneming en claim de successen van jou en jouw team

INVESTERING

NIMA Member € 499,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 623,75 (excl. btw)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Rob Revet

BESCHIKBARE DATA

Hoe kan je jouw invloed op de ondernemingsstrategie vergroten en hier vaker over mee beslissen? Thomas Barta en Patrick Barwise beschrijven in hun boek ‘The 12 Powers of a Marketing Leader’ hoe je dat aanpakt. Daarbij gaat het volgens hen om het tonen van leiderschap door een belangrijk businessprobleem te claimen en op te lossen, een effectief marketingteam te bouwen en te werken aan persoonlijke impact. 

 

Deze training gaat over het claimen van een belangrijk businessprobleem, het kwantificeren hiervan en welke marketinginstrumenten je hebt om deze op te lossen. Dit doen we aan de hand van het boek van Barta en Barwise, de basisprincipes van marketingstrategie van Palmatier en eigen onderzoek naar de effectiviteit van marketing in Nederland. Daarbij krijg je ook verwijzingen naar theorieën en concepten die je op deelonderwerpen helpen succesvol te zijn en helpen om jouw succes aan te tonen. 

 
Deze training is onderdeel van onze Summerschool Leerlijn Marketing Leiderschap, klik hier voor meer informatie.
 

Wat levert deze training je op?

Het doel van de training is om je impact als marketingmanager te vergroten door je concrete handvatten te geven hoe je een belangrijk businessprobleem claimt en hoe je via marketinginstrumenten aantoonbaar bijdraagt aan het oplossen ervan. 
 

Meer weten?

Wil je als marketeer je impact vergroten, dan volstaat het claimen van een businessprobleem niet. Om het op te lossen moet je ook over een goed ingewerkt en gemotiveerd team beschikken en werken aan persoonlijke effectiviteit. Volg daarom ook de NIMA Masterclass Teameffectiviteit en NIMA Masterclass Verandering van binnenuit. Ook is het mogelijk om je voor de gehele leerlijn in te schrijven. Let op: verrekening middels passe-partout is niet van toepassing op de leerlijn.