NIMA Summerschool ’23 Teameffectiviteit

Ga aan de slag met een (verdere) ontwikkeling van je team voor de komende 2 jaar

INVESTERING

NIMA Member € 499,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 623,75 (excl. btw)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Leon Jansen

BESCHIKBARE DATA

Het najaar is de tijd van de jaarplannen voor 2024. Deze masterclass helpt je bij het ontwikkelen van je marketingafdeling en het vormgeven van een rol die binnen jouw organisatie past. Leon begeleidt je bij het volgen van stappen om je team van uitvoerend naar richtinggevend te brengen, met impact op de samenstelling en competenties van je team. Je leert hoe je dit bereikt en hoe je teamontwikkeling inzet voor de jaren 2024 en 2025.
 
Deze training is onderdeel van onze Summerschool Leerlijn Marketing Leiderschap, klik hier voor meer informatie.
 

Wat levert deze training je op?

De training voorziet je van praktische handvatten waarmee je actief kunt communiceren met collega's, directie en je team in de laatste maanden van het jaar. Hierdoor kun je de ontwikkeling van je team voor de komende twee jaar verder vormgeven.
De training maakt gebruik van het 7S-model voor groei van marketingteams. Dit model omvat strategie, vaardigheden en personeel, gedeelde waarden, wetenschap, verhalen, snelheid en schaalbaarheid.
 

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in verdere verdieping van je marketingleiderschap en teaminrichting, raden we de NIMA Masterclass Marketing Leiderschap en de NIMA Masterclass Verandering van binnenuit aan. Ook is het mogelijk om je voor de gehele leerlijn in te schrijven. Let op: verrekening middels passe-partout is niet van toepassing op de leerlijn.