Young Professionals: Persoonlijke ontwikkeling – salarisonderhandeling

Exclusief toegankelijk voor NIMA Young Professionals

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 125,00 (excl. btw)

.
Exclusief toegankelijk voor Young Professionals.

Word lid en bespaar op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap in combinatie met het Young Professionals lidmaatschap kun je naar gave evenementen.
Bekijk al onze lidmaatschapsopties of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Sandra Martens – van de Mheen

BESCHIKBARE DATA

Kijk jij op tegen het onderhandelen over je salaris? Je bent niet alleen. Wist je dat zelfs 32% van de vrouwen nooit onderhandelt over hun salaris? En niet alleen vrouwen ervaren weerstand om een onderhandeling te starten voor een hogere beloning op kantoor, ook mannen hebben hier last van. Komt jouw salarisgesprek er ook weer aan en wordt het eens tijd voor echt een goede onderhandeling? Kom dan naar het persoonlijk ontwikkel event 'salarisonderhandeling' van NIMA Young Professionals als geroepen.  
 
Op 1 februari gaan we samen met trainster Sandra Martens – van de Mheen aan de slag met de obstakels van het onderhandelen. Hoe zorg je voor een gedegen onderhandelingsbasis en wat heb je nodig om goed beslagen ten ijs te komen bij je baas? Welke onderhandelingsstrategie werkt er voor jou? Tijdens deel 1 van de workshop werken we aan de basis voor een onderhandeling en tijdens het tweede gedeelte van de workshop gaan we daadwerkelijk oefenen. Dit evenement is jouw kans om te leren, te groeien en te ontdekken hoe je met zelfvertrouwen de onderhandelingstafel betreedt! 
 
Programma
17.30 uur  |  Aanvang inclusief eten 
18.00 uur  |  Start training salarisonderhandeling
20.30 uur  |  Borrel
 
Goed om te weten: het evenement is alleen toegankelijk voor NIMA Young Professional members (tot 35 jaar). Nog geen member? Als je nu lid wordt mag jij ook gratis deelnemen. Er zijn slechts 15 plekken dus vol = vol