Ontwikkelprogramma: Persoonlijk en Inclusief Leiderschap

Neem zelf de regie over je persoonlijke en professionele groei

INVESTERING

NIMA Member € 1 320,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 1 650,00 (excl. btw)

Exclusief ontwikkeltraject inclusief 1-op-1 coaching voor maximaal acht deelnemers!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Anne Oskam

BESCHIKBARE DATA

Als marketeer van oorsprong weet Anne wat er van je wordt gevraagd. Hoe kan een Persoonlijk Kompas je helpen bij het vormen van je persoonlijke leven en je professionele loopbaan. Als je een effectieve marketingcampagne wilt ontwikkelen, dan start je toch ook bij de uitgangspunten? 

Dit coaching programma biedt je een concreet fundament voor het bouwen van je professionele carrière. Hierdoor kun je zelf je loopbaan beter vormgeven met werk dat aansluit op je persoonlijke behoeftes, visie en purpose. Je leert hoe je zo optimaal mogelijk je talenten kan inzetten en word je bewust van je valkuilen en leerdoelen,  zodat je met meer focus, regie en positieve energie je leven kunt leiden op de manier zoals jij dat wilt.

Waarom dit ontwikkelprogramma?

Ook onder marketeers stijgen de burn-out cijfers. Er worden hoge eisen aan je gesteld op het werk. Je moet flexibel, veerkrachtig en wendbaar zijn. Je hebt te maken met strakke deadlines waarbij zelfstandigheid en eigenaarschap van je wordt verwacht. Daarnaast stel je hoge eisen aan jezelf: je wilt verantwoordelijkheid en autonomie in een leuke dynamische baan en je wilt een actief sociaal leven. Persoonlijk leiderschap kan je helpen om een 'lege batterij' te voorkomen.

Persoonlijk leiderschap vraagt om de nodige zelfkennis. Wie ben jij in de kern, waar sta je nu, waar wil je naar toe en wat heb je te leren? Wat zijn je kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën, je drijfveren, kernwaarden en waar wil je naar toe groeien? Je wordt bewuster van je eigen denkpatronen, gedrag en welk effect dit heeft op anderen. Als je weet wat er bij jou in de onderstroom speelt, dan begrijp je ook meer waarom het niet lekker loopt met je leidinggevende of collega en wat je hieraan kan doen. 

We staan stil bij je kernwaarden en waarom irritaties en innerlijke onrust ervaart. Ook reflecteren we op wie jij bent in de interactie met anderen. Hier zit vaak de blinde vlek. Wat heb je te leren om meer verbinding te maken, met jezelf en met anderen? Je krijgt tools aangereikt hoe je effectiever en inclusiever feedback kan geven vanuit je bewuste kern.

Programma

Het is een programma van interactieve groepssessies in combinatie met individuele sessies voor persoonlijke verdieping. Naast een stuk theorie in de psychologie gaan we aan de slag met je Persoonlijke Kompas en leren we van elkaars ervaringen. Je krijgt tools en methodieken aangereikt om te reflecteren en te experimenteren. Een persoonlijk ontwikkelprogramma voor wie meer vanuit eigen regie en focus wil handelen met een gezonde balans. Het programma met 1-op-1 coaching ziet er als volgt uit:  

  • Sessie 1: Groepssessie 6 maart
  • Sessie 2: Individuele coachsessie van 1 uur – in te plannen met Anne
  • Sessie 3: Groepssessie  10 april
  • Sessie 4: Individuele coachsessie van 1 uur –  in te plannen met Anne
  • Sessie 5: Groepssessie 15 mei

Tussen de sessies door krijg je persoonlijke opdrachten voor eigen reflectie. 

Wat levert dit programma je op?

Dit coaching programma bied je het fundament voor bewustzijnsgroei in persoonlijk en inclusief leiderschap: 

  • Je hebt duidelijker voor ogen wie je in de kern bent en waar je persoonlijke groei en focus ligt
  • Je hebt inzicht en tools gekregen in hoe je effectiever en inclusiever kan reflecteren en communiceren
  • Je hebt tools en handvatten gekregen voor je persoonlijke visie, missie en ontwikkeldoelen.

Kortom, met je Persoonlijke kompas word jij de leider van je eigen persoonlijke en professionele reis!

Drijfveren analyse

Een drijfveren analyse van Management Drives is een mooie extra verrijking op je Persoonlijke kompas. Op een hele pragmatische en efficiënte manier krijg je in één oogopslag inzicht in een aantal belangrijke vragen: Waar word jij intrinsiek door gedreven en hoe verhouden de drijfveren zich tot elkaar ? Waar zit je grootste verwerping? Hoe is het gesteld met jouw energiebalans? En wat is jouw Mindset onder druk? Ofwel welk gedrag laat jij zien als je onder druk komt te staan, en welke behoefte ligt hieraan ten grondslag? Aan de hand van jouw profiel krijg je een persoonlijk ontwikkeladvies zodat jij op een doelgerichte manier een verandering in gang kan zetten.
Via een interactieve app op je mobiele telefoon word je ondersteund met tips om je bewustwordingsgroei te stimuleren en te borgen.  

Speciale prijs voor NIMA deelnemers €195 (excl. 21% btw). Hiervoor krijg je een persoonlijke drijfveren analyse + persoonlijk ontwikkeladvies + gebruik van interactieve app voor dagelijkse ondersteuning.