Regio Oost: Adwise

Next 3 years in digital – over de cruciale pijlers in digitale transformatie: technologie, mens en leiderschap

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 99,00 (excl. btw)

.
Nog geen NIMA lid? Neem 1x kosteloos deel door deze code te gebruiken: ONTDEKNIMA

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief voor NIMA-leden. Word member en kom naar dit event! Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

NIMA Oost brengt op woensdag 19 juni een bezoek aan Adwise in Almelo, een toonaangevend bureau in Nederland met internationale expertise in B2B Marketing, Digital Commerce, en Recruitment Marketing & Employer Branding.
 
 
Hoe kun je als organisatie snel inspelen op veranderende marktomstandigheden, bijvoorbeeld op het gebied van AI? Hoe behaal je hiermee een voorsprong op de concurrentie? Voor veel bedrijven is dit een uitdaging. Het draait om vooruitdenken en handelen vanuit je strategie, gericht op de klant. Maar hoe creëer je die beweging en maak je het een integraal onderdeel van je organisatie?
Daan Loohuis, Marketing Strateeg bij Adwise neemt deelnemers mee in zijn overtuiging dat succesvolle transformatie niet alleen technologie vereist, maar ook een duidelijke focus op organisatiedoelen, optimalisatie van bedrijfsprocessen, dataveiligheid en verantwoordelijk gebruik van technologie en AI.
Vervolgens zal Wouter van Mierlo, AI-specialist, de groep meenemen voorbij de hype rondom AI. Aan tafel met 2 gasten vanuit NIMA zal hij in een podcaststudio de groep meenemen hoe je kansen herkent en effectief begint met AI, benadrukkend dat AI geen wonderoplossing is. Het vereist een solide plan en de juiste mensen. Hoe stel je zo'n team samen?
 
 
Een interactieve ochtendsessie op een inspirerende werkplek van Adwise, de sessies vinden plaats in een bioscoop en podcast studio, gericht op kennisdeling door experts in het veld, verrijkt met inzichten van deelnemers. Dit is de perfecte kans om vol inspiratie en met praktische tools terug naar kantoor te gaan. Dus schrijf je in pak die voorsprong en mis deze unieke ervaring niet!
 
 
Programma
08.30 uur | Inloop / ontvangst met koffie en thee
08.45 uur | Opening door NIMA
09.00 uur | Parallel ronde 1: Daan Loohuis “Innovatie vanuit strategie”
09.45 uur | Parallel ronde 2: Wouter van Mierlo  “Voorbij de hype rondom AI”
10.30 uur | Afsluitend Koffie/thee
11.00 uur | Einde