Regio Oost: Condor Group

Bedrijfsbezoek inclusief rondleiding door fabriek!

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 99,00 (excl. btw)

-
Nog geen NIMA lid? Neem 1x kosteloos deel door deze code te gebruiken: GRATISNETWERKEN

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief voor NIMA-leden. Word member en kom naar dit event! Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

In het tweede kwartaal (1 juni 2023) gaan we vanuit NIMA Oost op bezoek bij Condor Group in het Overijsselse Hasselt. Condor Group levert hoogwaardig tapijt voor hotels en woningen, bekleding van auto’s, FIFA-gecertificeerd kunstgras of naaldvilt in de ingenieuste infrawerken. En heeft voor iedere vraag op het gebied van textiel het juiste antwoord.  
  • Bedrijfsbezoek inclusief rondleiding door fabriek!
In de dynamische tapijtsector verandert het spel voortdurend. Het overtuigen van B2B klanten is niet langer de enige uitdaging. Het is nu essentieel om de interne communicatie te optimaliseren, nieuw talent aan te trekken, de duurzaamheid van de bedrijfsvoering te vergroten en het teamgevoel binnen de Condor Group te versterken. Met duizend medewerkers verspreid over zes dochterondernemingen is het een uitdaging om iedereen op één lijn te houden en de werkzaamheden efficiënt te coördineren. Benieuwd hoe we deze uitdagingen aanpakken en ons Condor Group-gevoel versterken?
Mis onze meeting op 1 juni dan niet!
 
Condor Group
Condor Group bestaat sinds 1992 en is een hecht familiebedrijf. Elk jaar produceert zij meer dan 140 miljoen m² textiele (vloer)oplossingen. Hiermee kunnen ze de aarde kamerbreed rondom bedekken! Ze leveren aan meer dan 100 landen wereldwijd, goed voor een jaarlijkse omzet van ongeveer 500 miljoen euro. Dankzij hun specialisaties, hightech faciliteiten en innovatief vermogen zijn ze een wereldspeler geworden in een zakelijk speelveld. Een echt b2b-bedrijf dus. 
 
De onderneming neemt ook haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid in denken en handelen heeft prioriteit. Het streven? Dat al hun members binnen afzienbare tijd energieneutraal, CO2-loos en circulair produceren. 
 
Hoe verzorgt Condor Group haar marketing? Waar lopen ze tegenaan en hoe innoveren zij op dit gebied? Kim Koning, marketingmanager van Condor Group neemt ons mee en vertelt over de geschiedenis, de marketingontwikkelingen binnen het bedrijf, de branding, de dynamische tapijtmarkt en hoe voornoemde ontwikkelingen bijdragen aan de groei van Condor Group.
 
Programma
15.00 | Ontvangst en inloop (Euroweg 3 Hasselt)
15.30 | Presentatie Kim Koning, marketingmanager over Condor Group, 
16.30 | Rondleiding in groepen door de fabriek (van grondstof naar tapijt)
17.30 | Afsluiting en mogelijkheid voor ontmoeting