Regio Oost: Condor Group

Bedrijfsbezoek inclusief rondleiding door fabriek!

Regio Oost: Condor Group

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 99,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief voor NIMA-leden. Word member en kom naar dit event! Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 01-06-23

Condor Group
Euroweg 3, 8061 SB Hasselt

01-06-23
15:15 - 17:30

In het tweede kwartaal (1 juni 2023) gaan we vanuit NIMA Oost op bezoek bij Condor Group in het Overijsselse Hasselt. Condor Group levert hoogwaardig tapijt voor hotels en woningen, bekleding van auto’s, FIFA-gecertificeerd kunstgras of naaldvilt in de ingenieuste infrawerken. En heeft voor iedere vraag op het gebied van textiel het juiste antwoord.  
 
  • Bedrijfsbezoek inclusief rondleiding door fabriek!
Condor Group bestaat sinds 1992 en is een hecht familiebedrijf. Elk jaar produceert zij meer dan 140 miljoen m² textiele (vloer)oplossingen. Hiermee kunnen ze de aarde kamerbreed rondom bedekken! Ze leveren aan meer dan 100 landen wereldwijd, goed voor een jaarlijkse omzet van ongeveer 500 miljoen euro. Dankzij hun specialisaties, hightech faciliteiten en innovatief vermogen zijn ze een wereldspeler geworden in een zakelijk speelveld. Een echt b2b-bedrijf dus. 
 
De onderneming neemt ook haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid in denken en handelen heeft prioriteit. Het streven? Dat al hun members binnen afzienbare tijd energieneutraal, CO2-loos en circulair produceren. 
 
Hoe verzorgt Condor Group haar marketing? Waar lopen ze tegenaan en hoe innoveren zij op dit gebied? Kim Koning, marketingmanager van Condor Group neemt ons mee en vertelt over de geschiedenis, de marketingontwikkelingen binnen het bedrijf, de branding, de dynamische tapijtmarkt en hoe voornoemde ontwikkelingen bijdragen aan de groei van Condor Group.
 
Programma
15.00 | Ontvangst en inloop (Euroweg 3 Hasselt)
15.30 | Presentatie Kim Koning, marketingmanager over Condor Group, 
16.30 | Rondleiding in groepen door de fabriek (van grondstof naar tapijt)
17.30 | Afsluiting en mogelijkheid voor ontmoeting