Regio Oost & NIMA B2B: Hanzestrohm

De transitie van installateur (product) naar energieke zakenpartner

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 99,00 (excl. btw)

-
Nog geen NIMA lid? Neem 1x kosteloos deel door deze code te gebruiken: GRATISNETWERKEN

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief voor NIMA-leden. Word member en kom naar dit event! Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

NIMA Oost & NIMA B2B gaan op woensdag 10 april op bezoek bij Hanzestrohm in Zwolle. Hanzestrohm biedt elektrotechnische oplossingen voor de bouw, industrie en infra, en is eigenlijk een groep van ondernemingen, die sinds 2020 onder de vlag Hanzestrohm opereren. Waarom is destijds die stap gezet? Welke uitdagingen waren er op het vlak van marketing en communicatie? En wat heeft het opgeleverd?  Zo blijkt dat we niet alleen in een energietransitie zitten, maar dat bedrijven ook regelmatig een transitie doormaken. Omdat ontwikkelingen daarom vragen, en omdat een andere aanpak ook nieuwe mogelijkheden geeft. 
 
Erwin van Dalfsen, marketing manager bij Hanzestrohm, en zijn teamleden zullen ons meer vertellen over het ontstaan van de groep, de marketingafdeling, de marketingstrategie en wat de belangrijkste activiteiten zijn. Daarnaast komen marketingtechnologie, het gebruik van data en het toepassen van A.I. aan bod. Kortom, mis het niet!
 
Na de presentatie is er natuurlijk ruimte om (meer) vragen te stellen.
 
Graag nodigen we je uit om aan te haken bij deze bijeenkomst. Zien we je op 10 april bij Hanzestrohm?
 
Sprekers: Erwin van Dalfsen & team
Erwin is de marketing manager van Hanzestrohm, en tevens lid van het Hanzestrohm Management Team. Hij is verantwoordelijk voor marketingstrategie, communicatie, branding, en het merkenportfolio van Hanzestrohm en dochterbedrijven Hemmink, Fortona, KWx en Kairos. Dit doet hij samen met zijn team van 11 collega’s.
 

Programma
16.30 uur | Ontvangst met koffie en thee
17.00 uur | Opening door NIMA
17.05 uur | Informatieve presentatie van Hanzestrohm
18.00 uur | Borrel en buffet