Regio Zuid: CZ

De kracht van samenwerken: hoe CZ wendbaarheid en veerkracht behoudt in een dynamische zorgomgeving

Regio Zuid: CZ

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 135,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 270,00 (excl. btw)

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 12-03-25

Hoofdkantoor CZ
Ringbaan West 236, 5038 KE Tilburg

12-03-25
14:00 - 20:30

We staan voor een enorme uitdaging in de samenleving: Nederland vergrijst en de zorgbehoefte neemt toe, terwijl er een tekort aan zorgpersoneel is. De zorg kan de vraag nu al nauwelijks aan. 'De zorg betalen voor en met elkaar' was de oprichtingsgedachte van CZ in 1930. Ruim 90 jaar later is dat nog steeds de drijfveer van de op een na grootste zorgverzekeraar van Nederland. CZ is een Onderlinge Waarborgmaatschappij zonder winstdoelstelling.
 
Hoe krijg je ruim 2.500 medewerkers mee in voortdurende veranderingen binnen een dynamische en complexe omgeving? Hoe zorg je ervoor dat iedereen maximaal bijdraagt aan de ambitieuze strategie om zorg toegankelijk en betaalbaar te houden voor 4,1 miljoen verzekerden en de maatschappij? Welke organisatiewijzigingen zijn nodig om wendbaar en veerkrachtig te blijven, klaar voor toekomstige uitdagingen, en aantrekkelijk te blijven voor huidige en toekomstige collega's in een krappe arbeidsmarkt?
 
Binnen CZ zijn krachtige keuzes gemaakt voor besturing en betrokkenheid van alle collega’s bij de grootste uitdagingen in het zorglandschap. Verandering begint bij het individu, met leiders die vooropgaan.
 
Als NIMA Regio Zuid zijn wij te gast om te leren hoe ver deze keuzes reiken. Geen oppervlakkige veranderingen, maar een ingrijpende herstructurering: minder hiërarchie, meer kwetsbaarheid, anders organiseren en meer verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Zo heeft iedereen duidelijk hoe zij kunnen bijdragen aan de doelen van CZ. Hoe CZ dit heeft aangepakt, wat ze geleerd hebben en wat werkt (en wat niet), komt aan bod. Ook de ondersteuning van &samhoud, die zichzelf als deel van de CZ-familie zien, wordt besproken.
 
De precieze indeling van het programma volgt, maar we beloven je een middag vol diepgang, eerlijkheid en inspiratie.