Regio Zuid: Gulpener Bierbrouwerij

Een unieke inkijk in duurzame innovatie en traditioneel vakmanschap

Regio Zuid: Gulpener Bierbrouwerij

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 135,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 270,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 27-06-24

Gulpener Bierbrouwerij
Rijksweg 16, 6271 AE Gulpen

27-06-24
14:00 - 20:30

Ben je klaar om je te verdiepen in het inspirerende verhaal van Gulpener, de vooruitstrevende brouwerij uit Limburg waar maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat? Tijdens deze NIMA Zuid bijeenkomst ontdek je hoe Gulpener met passie voor bier en respect voor de omgeving het duurzaamste brouwhuis van Europa heeft opgebouwd. Hun ambitie reikt ver: in 2030 willen ze volledig vrij zijn van fossiele brandstoffen.
 
Deze reis naar duurzaamheid gaat niet alleen over ecologische voetafdrukken verminderen. Het gaat ook over het behouden van traditioneel vakmanschap en het verwezenlijken van een 'meest duurzame droom'. Recent heeft Gulpener een B Corp-certificering ontvangen, een erkenning voor bedrijven die niet alleen winst nastreven, maar ook sociale en milieu doelstellingen.
 
Tijdens de sessie krijg je een exclusieve rondleiding door de brouwerij, waar je van dichtbij kunt zien hoe Gulpener zijn duurzame visie in de praktijk brengt. We sluiten de dag af met een brouwersdiner in het Gulpener Brouwlokaal, waar je kunt genieten van de smaakvolle bieren en de warme sfeer van deze bijzondere brouwerij. 
 
 
Add-on overnachting + marketingontbijt
Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens het diner optimaal kan genieten van een Gulpener biertje, hebben we een uitbreiding op het programma gemaakt. Na het diner bieden we een comfortabele overnachting met ontbijt aan. De volgende ochtend starten we de dag met enkele inspirerende rondetafelsessies, waar we marketingdilemma's vanuit onze NIMA Zuid-cyclusinschrijvers bespreken en nieuwe inzichten delen.
Het lijkt ons leuk om elkaar zo nog beter te leren kennen. Aan het begin van de middag, na een eenvoudige lunch en met een uitgerust hoofd vol nieuwe ideeën en kennis, keren we huiswaarts.
Let op, inschrijven voor de overnachting en ochtendsessie kan hier!