Regio Zuid speciale editie: Interpolis

Ontdek de merkstrategie van Interpolis en laat je inspireren door topmarketingexperts tijdens onze speciale NIMA Regio Zuid bijeenkomst!

Regio Zuid speciale editie: Interpolis

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 135,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 270,00 (excl. btw)

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 13-11-24

Hoofdkantoor Interpolis
Spoorlaan 298 , 5017 JZ Tilburg

13-11-24
14:00 - 20:30

Op woensdag 13 november organiseert NIMA Regio Zuid een exclusief bezoek aan Interpolis. Tijdens dit evenement zal Jurgen Surstedt, Senior Manager Merk, Reputatie & Klantbeleving bij Interpolis, ons meenemen in de strategie achter de merkpositionering van deze vooraanstaande verzekeraar. Hij zal ook ingaan op de manier waarop Interpolis omgaat met de slogan "Interpolis, glashelder" – een motto dat inmiddels een krachtig merk op zichzelf is geworden.
 
Deze bijeenkomst is een speciale editie van NIMA Regio Zuid, met een programma vol inspirerende sprekers die hun sporen in het marketingvak ruimschoots hebben verdiend. De namen van deze experts houden we nog even geheim, maar we beloven een middag en avond vol inzichten en inspiratie.
 
Mis deze unieke gelegenheid niet om te leren van de beste in het vak en je netwerk uit te breiden met andere marketingprofessionals. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Interpolis op 13 november.