Regio Zuid: Startup Universiteit JADS

Hoe bouw je een startupmerk in een gezette gevestigde wetenschappelijke setting?

INVESTERING

NIMA Member € 125,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 250,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

JADS is een wetenschappelijke instelling die de technische kennis uit Eindhoven (TU/e) met de zakelijke, juridische en maatschappelijke inzichten van Tilburg (TiU)verbindt op het gebied van Data Science. Wat komt er kijken bij het opzetten van een internationale “startup universiteit” merk in deze, wellicht, behoudende wereld van wetenschappelijk onderwijs?
 
Tilburg University, opgericht in 1927, en Eindhoven University, opgericht in 1956, stonden aan de basis van JADS. JADS, de Jheronimus Academy of Data Science, biedt een interdisciplinair business, technologie en analyseprogramma aan op het gebied van Data Science. Dankzij deze samenwerking, die in 2016 het levenslicht zag, kunnen we ondernemers en studenten met een passie voor data opleiden, onderzoek verrichten en bedrijven helpen met data-vraagstukken.  
 
Bewust is er voor gekozen om deze concentratie van kennis en samenwerking als los merk in de markt te zetten. Maar hoe doe je dat: een nieuw wetenschappelijk merk introduceren in een wereld die wellicht als behoudend te boek staat? Het marketing- en communicatieteam neemt je mee in de aanpak van startup-marketing.
 
Aanvullend geven we een inkijkje in de wereld van data science en AI. We laten zien hoe wij bedrijven helpen met data science vraagstukken en hoe we door middel van challenge based learning studenten voorbereiden op een carrière op het snijvlak van data science en ondernemerschap.
 
Datum: Woensdag 3 mei 2023 
Locatie: JADS, St. Janssingel 92 (Beste parkeer mogelijkheden), ’s-Hertogenbosch
 
Programma
13.30 uur | Inloop
14.00 uur | Opening NIMA
14.15 uur | Programma JADS
17.30 uur | Diner