RM diner Papendal

Het jaarlijkse RM diner vindt dit jaar plaats bij Papendal

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Exclusief toegankelijk voor NIMA Register Marketeers.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

Op donderdag 16 mei staat het jaarlijkse RM diner weer op de agenda!  
Dit keer zijn we via Rob Geleijnse RM, algemeen directeur bij de Judo Bond Nederland te gast bij Papendal in Arnhem, een prachtige locatie omringd door natuur en dynamiek.
 
Vanaf 15.00 uur* heten we alle NIMA Register Marketeers van harte welkom. De middag begint met een inspiratiesessie over AI (zie hieronder). Om 17:00 uur start de inloop voor het RM diner en om 17:15 uur krijgen we een rondleiding over Papendal.
Er is voldoende tijd voor een fijne dosis inspiratie, elkaar te ontmoeten, te netwerken en lekker te eten. Daarnaast krijgen we uit eerste hand te horen hoe je je team voorbereid op de Olympische Spelen en hebben we dit jaar ook een inspiratie/strategiesessie over Generative AI in marketing. Tijdens het diner zal Anne-Marije Haijtink ons meenemen over de positionering van TeamNL bij NOC-NSF.  We verwachten dat de avond tegen 22.00 uur afgelopen zal zijn.

De dresscode voor het RM-diner is business casual.
Traditiegetrouw heten wij tijdens het diner de nieuwe Register Marketeers welkom. Schrijf je nu gelijk in op onderstaande knop én apart voor de inspiratiesessie !

 
 
* Nieuw dit jaar is onze pre-diner inspiratie sessie! 

AANTAL PE-PUNTEN?
2 PE-punten

Geldt alleen voor:
Register Marketeers