RM Next: tech en innovatie

Exclusief voor NIMA Register Marketeeres

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Exclusief toegankelijk voor Register Marketeers!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Joris Blijenberg Mike van Rijswijk

BESCHIKBARE DATA

Het is alweer tijd voor de laatste RM Next van dit jaar. Wij nodigen je van harte uit om op woensdag 7 december aan te sluiten bij deze RM Next over tech en innovatie. Waarbij we je willen inspireren: van Metaverse tot Bitcoin en van fake news tot robotisering en hoe pas je data toe als er verschillende individuele behoeftes zijn. Wat moeten wij er als marketingleiders mee? Waar hebben we invloed op, wat moeten we negeren of waar moeten we juist mee aan de slag? De valkuilen, de risico’s en de kansen.
 
Kortom, een prachtige en relevant thema om met elkaar over in gesprek te gaan en een middag met inspirerende sprekers. We sluiten af met een netwerkdiner.
Programma 
16.00 – 16.30 uur Ontvangst 
16.30 – 18.00 uur Mike van Rijswijk van The Innovation Playground     
18.00 – 18.30 uur pauze 
18.30 – 19.00 uur Joris Blijenberg 
19.00 – 20.00 uur netwerkdiner 
 
Locatie
Youmeet Utrecht
Orteliuslaan 11
3528 BA Utrecht
 
Sprekers
Joris Blijenberg is serial entrepreneur, inspirator en spreker. Wordt gezien als dé grote trendsetter in marketing 3.0 landschap en zijn bijnaam is “Chief Moving Forward”. Is onder andere CEO van PureMatching.com. 
Dit is een innovatief assessment platform dat jouw persoonlijkheid in kaart brengt en matcht met die van jouw toekomstige partner, collega of compagnon. Het brein en de ontwikkeling hiervan staat hierin centraal.
 
Mike van Rijswijk ziet als Futuroloog de wereld net iets anders dan het gros van de maatschappij. Met zijn ervaring en bijzondere blik op innovaties adviseert hij al meer dan 20 jaar bedrijven in Nederland. Hij is co-founder van The Innovation Playground in Roermond waarmee hij de toekomst vormgeeft door zijn visie om te zetten in concrete innovaties. Hierdoor is hij betrokken bij meerdere bedrijven en is hij verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van verschillende start-ups. Met deze ervaring, visie en passie geeft hij je bijzonder kijkje in de toekomst. In 2018 waren wij met een groep Register Marketeers te gast bij The Innovation Playground van Mike in Roermond. In de tussentijd zijn er veel ontwikkelingen geweest en deze keer reist Mike af naar het midden van het land om ons hierin mee te nemen. 

AANTAL PE-PUNTEN?
2 PE-punten

Geldt alleen voor:
Register Marketeers