Senior Professionals: Roundtable Ondernemerschap

Een inspirerende online roundtable over ondernemerschap

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Exclusief toegankelijk voor NIMA Senior Professionals.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

Ondernemerschap is een onderwerp dat speelt in de S-community (SMP/SDP/SCP). Dat bleek eerder uit ons onderzoek onder titelhouders. Ondernemerschap als zelfstandig marketeer, interim marketeer of als eigenaar van een marketingbedrijf/-bureau. 
Daarom organiseren we op vrijdagochtend 23 juni een inspirerende online roundtable over ondernemerschap voor alle interim- en zelfstandige marketeers.  
 
MKB-canvas voor bedrijfsgroei
Tijdens de sessie krijg je een toelichting van Renate Manders SMP op het MKB-canvas. Renate is gecertificeerd MKB-canvas consultant. Het model is ontwikkeld door Bart van den Belt en bestaat uit 9 pilaren voor duurzame bedrijfsgroei. Het helpt je om bottlenecks in bedrijven vast te stellen, waardoor je beter in staat bent om ze aan te pakken en te verbeteren. 
 
Wil je ook sneller en beter inzicht in wat er op directieniveau speelt in organisaties of je eigen bedrijf verder ontwikkelen? Mis dan deze roundtable niet!  
 
Uiteraard is er tijdens deze roundtable ruimschoots de tijd om door jouzelf ingebrachte vraagstukken en cases te bespreken.
 
De sessie is van 9 tot 12 uur en levert je 3 PE punten op.
 
Businesscase / ervaringen delen:
Heel graag ontvangen wij voorafgaand aan de sessie jouw businesscase of ervaring, zodat we die tijdens de sessie met elkaar kunnen bespreken. De ervaring leert dat het altijd nieuw inzicht oplevert, vanuit de invalshoeken en ervaringen van mede Senior Professionals. Waar loop je tegen aan of ben je in het verleden tegen aangelopen op het gebied van ondernemerschap?  
Stuur jouw businesscase of ervaring voor 20 juni naar events@nima.nl o.v.v. SP roundtable.