NIMA Summerschool ’23 Verandering van binnenuit

Ontwikkel jouw op maat gemaakte aanpak voor effectieve organisatorische transformatie

INVESTERING

NIMA Member € 499,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 623,75 (excl. btw)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Wilbert Savonije

BESCHIKBARE DATA

In de dynamische wereld van het bedrijfsleven is verandering een constante factor geworden. Als professional sta je vaak voor de uitdaging om verandering binnen de organisatie te stimuleren en omarmen. Het navigeren door de complexiteit van verandering vereist echter een op maat gemaakte aanpak die rekening houdt met de unieke behoeften.

 

Wat levert deze masterclass je op?

Tijdens deze masterclass komen de volgende drie essentiële vragen en de daarbij behorende antwoorden naar voren:
 
  • Wat is exact de change die je wil bereiken?
Om een veranderingsinitiatief te starten, is het essentieel om een duidelijk begrip te hebben van het gewenste resultaat. Door te kijken naar een concrete veranderingscasus duik je in de details en identificeer je de precieze transformatie die je wilt bereiken. Deze stap biedt een solide basis en zorgt voor afstemming van onze inspanningen op een gemeenschappelijk doel.
 
  • Wat kun je zelf doen om de realisatie van deze change significant op hoger plan te brengen, te versnellen en/of verdiepen?
Het realiseren van verandering vereist individuele betrokkenheid en proactieve inzet. Je wordt aangemoedigd om te reflecteren op jouw eigen rol en verantwoordelijkheden bij het stimuleren van de gewenste verandering. Door verantwoordelijkheid te nemen en strategieën te verkennen om jouw bijdrage naar een hoger niveau te tillen, kun je de realisatie van de verandering significant versnellen en verdiepen. Deze zelfgestuurde aanpak stelt individuen in staat om veranderaars te worden binnen hun organisaties.
 
  • Waar zit in dat proces mijn eigen change behoefte en hoe kan ik daarmee aan de slag?
Temidden van organisatorische transformaties is het van belang om onze eigen veranderingsbehoeften en -wensen te erkennen. Door te reflecteren op persoonlijke groei en ontwikkeling kun je gebieden identificeren waar je je moeten aanpassen en evolueren. Deze zelfbewustwording stelt je in staat om jouw eigen veranderingsproces te omarmen en af te stemmen op de grotere organisatorische transformatie. Het aangaan van persoonlijke veranderingsbehoeften versterkt de effectiviteit en authenticiteit van hun bijdragen.
 
De aanpak van deze masterclass legt de nadruk op casusgericht leren. Door individuele casussen aan te pakken, krijg je praktische inzichten en oplossingen die relevant zijn voor jouw specifieke veranderingsuitdagingen. Gun jezelf de tijd om te vertragen zodat je daarna veel effectiever kunt versnellen. Leer van elkaar en leer van mijn Leading Change ervaringen  als oud FMCG marketeer en 25 jaar ondernemer/reisleider in veranderprocessen van vele organisaties zoals startups, scale-ups, zorg- en onderwijsinstellingen, familiebedrijven en multinationals. 
 

Doelgroep

Deze masterclass is ontworpen voor professionals en leidinggevenden die betrokken zijn bij veranderingsprocessen binnen organisaties en/of affiniteit hebben met het onderwerp.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over de vertaling van je eigen marketing leadership naar je team en teaminrichting?  Volg dan ook de NIMA Masterclass Marketing Leiderschap en NIMA Masterclass Teameffectiviteit. Ook is het mogelijk om je voor de gehele leerlijn in te schrijven.