TMC expertsessie: De kracht van het juiste kaartje

Expertsessie bij Hallmark

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Exclusief voor TMC-leden.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

Wij nodigen jou graag uit voor een inspirerende sessie in samenwerking met NIMA Top Marketing Club lid Hallmark. Tijdens deze bijeenkomst staat het belang van een heldere merkpositionering centraal en leer je hoe deze positionering richting geeft aan productontwikkeling. 
 
Vanuit de missie “Mensen inspireren hun hart te laten spreken elke dag opnieuw”, is Hallmark continu bezig om voor ieder moment en iedere consument het juiste kaartje te ontwikkelen en op de juiste plek aan te bieden. Het ‘Design For Emotional Impact’ principe, marktonderzoek en natuurlijk een krachtig merk zijn de basis om dit te realiseren.  
 
Deze inspirerende sessie vindt plaats op het hoofdkantoor van Hallmark in Capelle aan den IJssel. Het belooft een boeiende en leerzame middag te worden, waar we de weg van marktonderzoek tot een kaartje in de (online) winkel zullen bewandelen en je een kijkje in de keuken van dit creatieve merk krijgt. 
 
Waarom deelnemen? Deze expertsessie biedt jou de gelegenheid om te leren van een toonaangevende merkautoriteit, de impact van een consistente merkpositionering te begrijpen en te ontdekken hoe je dit kunt toepassen in productontwikkeling.
 
Meld je nu snel aan voor deze expertsessie en ontdek hoe een bedrijf als Hallmark hun merkpositionering en productontwikkeling aanpakt om mensen dagelijks te inspireren. We verwelkomen je graag op deze inspirerende bijeenkomst bij Hallmark!