TMC Expertsessie: BCorp & Beyond

CSR als katalysator voor duurzaam commercieel succes

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Exclusief voor TMC-leden.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Joris van Zoelen Rik ten Wolde

BESCHIKBARE DATA

Wil jij als marketeer de sleutel tot succesvolle Corporate Social Responsibility (CSR) ontdekken? Dan mag je deze bijeenkomst absoluut niet missen! Laat je inspireren tijdens een middag vol praktijkvoorbeelden van vooraanstaande bedrijven die al actief bezig zijn met CSR.
 
Tijdens deze expertsessie zul je samen met gerenommeerde sprekers en aan de hand van concrete cases ontdekken hoe je CSR succesvol kunt implementeren binnen jouw organisatie. Of je nu werkzaam bent bij een groot internationaal bedrijf of een lokaal bedrijf, CSR is relevant voor iedereen en zal jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een duurzame toekomst.
 
Waarom deelnemen? Deze expertsessie biedt jou de unieke kans om:
 
  1. Te leren van ervaren professionals: Onze sprekers zijn doorgewinterde experts op het gebied van CSR en delen graag hun kennis en ervaringen met jou. Joris van Zoelen zal je inspireren met zijn optimistische aanpak en pragmatische kijk op organisatieontwikkeling. Melanie Meskers, voormalig Unilever-executive en huidige CCO van Elho, zal haar inzichten delen over CSR. En Rik ten Wolde, afkomstig van AFAS, een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in zijn DNA heeft, zal je laten zien hoe CSR het fundament kan zijn van een succesvol bedrijf.
     
  2. Praktijkvoorbeelden te verkennen: Ontdek hoe vooraanstaande bedrijven CSR hebben geïmplementeerd en succes hebben behaald. Leer van hun strategieën, uitdagingen en successen en vertaal deze inzichten naar jouw eigen organisatie.
     
  3. Jouw organisatie naar een duurzame toekomst te leiden: CSR is geen optie meer, het is een noodzaak geworden. Door deel te nemen aan deze sessie, krijg je de tools en kennis die je nodig hebt om jouw organisatie te transformeren naar een duurzame en verantwoordelijke onderneming. Dit zal niet alleen positieve impact hebben op het milieu en de maatschappij, maar het zal ook jouw merk versterken en nieuwe kansen creëren.
Mis deze unieke kans niet om de kracht van CSR te ontdekken en leer hoe CSR jouw organisatie naar een duurzame toekomst kan leiden. 
Wacht niet langer! Meld je nu aan voor deze expertsessie.