TMC expertsessie: Ontdek de kracht van loyaliteitsprogramma’s

Praxis Plus: hoe Praxis helpt alle Makers: tijd, geld en moeite te besparen

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Exclusief voor TMC-leden.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

Ben jij als marketeer benieuwd naar de strategieën die leiden tot een succesvol loyaliteitsprogramma? Grijp dan nu de kans om op 26 september deel te nemen aan een inspirerende sessie in samenwerking met NIMA Top Marketing Club lid Praxis. Leer van Praxis en ontdek hoe hun vernieuwde loyaliteitsprogramma, Praxis Plus, klanten en makers helpt met exclusieve kortingen, voordelen en extra services.
 
Tijdens deze bijeenkomst zal Erik Jan van Zwieten, CRM-manager bij Praxis je meenemen in de wereld van Praxis Plus en je alle ins en outs vertellen over het opzetten van een succesvol loyaliteitsprogramma. 
 
Waarom deelnemen? Deze expertsessie biedt jou de mogelijkheid om:
 
  1. Te leren van experts: Ontmoet een van de experts achter het succesvolle Praxis Plus-programma. Erik Jan van Zwieten zal je inzicht geven in de strategieën, technieken en best practices die Praxis hebben geholpen om klanten te binden en betrokkenheid te vergroten. Leer hoe je een effectief loyaliteitsprogramma kunt opzetten en optimaliseren.
     
  2. De voordelen van loyaliteitsprogramma's te ontdekken: Een goed ontworpen loyaliteitsprogramma kan een gamechanger zijn voor jouw bedrijf. Ontdek hoe Praxis Plus klanten en makers ondersteunt met speciale kortingen, voordelen en extra services. Leer hoe je loyaliteit kunt stimuleren, herhaalaankopen kunt bevorderen en een loyale klantenbasis kunt opbouwen.
     
  3. Jouw marketingstrategie te versterken: Een succesvol loyaliteitsprogramma kan een krachtig instrument zijn om jouw marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe je met een goed doordacht loyaliteitsprogramma de betrokkenheid van klanten kunt vergroten, waardevolle klantgegevens kunt verzamelen en gerichte marketingcampagnes kunt uitvoeren.
 
Wij verwelkomen je graag op deze inspirerende bijeenkomst!