NIMA Executive Diner: The Future of Strategy

Moed in een risicomijdende wereld

NIMA Executive Diner: The Future of Strategy

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

.
Exclusief voor CMO's van de NIMA Top Marketing Club.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 05-03-24

Space Expo
Keplerlaan 3, 2201 AZ Noordwijk

05-03-24
16:30 - 21:00

Op dinsdag 5 maart 2024 nodigen we je uit in het fascinerende SpaceExpo in Noordwijk voor een avond die in het teken staat van innovatie, moed en strategie voor (marketing)executives. 
 
Het thema van het diner, “Toekomst van strategie 2024: moed in een risicomijdende wereld”, belooft niet alleen een smakelijk feest voor je smaakpapillen, maar ook voer voor gedachten en discussies.
 
Samen zullen we onderzoeken hoe we als executives moed kunnen tonen in onze strategische keuzes, zelfs wanneer de wereld om ons heen terughoudend lijkt. Ook gaan we in gesprek over het cruciale belang van duurzaamheid, diversiteit, gelijkheid en inclusie en hoe we dit in ons doen en laten kunnen borgen. 
 
De avond begint om 16.30 uur: we beloven een vleugje kosmos, passend bij deze unieke locatie. En uiteraard zijn er volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, te netwerken, te leren van elkaar en geïnspireerd te raken.
 
Dus, ben jij klaar voor een avond vol inspiratie en een reis in de toekomst? Meld je dan nu aan en houd je inbox in de gaten voor de aankondiging van de sprekers en het exacte tijdsschema.