Vaardigheidstraining: Leading Change

Krijg inzicht in de wijze waarop jij en je team de verandering in jouw organisatie een structurele boost kunnen geven

Vaardigheidstraining: Leading Change

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 800,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 1 000,00 (excl. btw)

Inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Wilbert Savonije

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 27-10-23

Utrecht
,

27-10-23
09:30 - 17:00

De NIMA Vaardigheidstraining: Leading Change is gemiddeld beoordeeld met een 8,3! Dit is een exclusieve sessie voor maximaal 8 deelnemers.
 
Heeft jouw organisatie dringend behoefte aan diepgaande verandering? Denk aan huidige klanten behouden en nieuwe winnen, de juiste medewerkers kunnen boeien en binden en de concurrentie op afstand te houden. Dan is deze training echt iets voor jou. 
 
Verandering in een organisatie is vaak uitdagend en lastig. Oude patronen zijn diep ingesleten en 'men' voelt onvoldoende urgentie om echt in beweging te komen. Het lonkend perspectief van een vernieuwde 3.0-versie bereikt te weinig medewerkers, waardoor het kritisch omslagpunt te lang op zich laat wachten. Je wordt ongeduldig als commercieel directeur, marketeer en/of salesmanager en ter compensatie ga je hard werken. Maar dat levert nog niet het gewenste resultaat op. 
 
Tijd om het veranderproces intelligenter en doortastender aan te pakken, zodat bestaande patronen bij jou en je organisatie echt worden doorbroken. Het is tijd om te vertragen om daarná te versnellen.
 

Programma

Tijdens deze interactieve sessie krijg je inzicht in de wijze waarop jij en je team de verandering in jouw organisatie een structurele boost kunnen geven. We staan stil bij de fasen van een veranderproces, hoe je winnende coalities aangaat, medewerkers engaged en tot zelfsturing stimuleert, hoe je effectief omgaat met weerstand, hoe je bestaande patronen herkent en doorbreekt en bovenal hoe je dit veranderproces zelf kunt leiden. Leading by example. We maken maximaal gebruik van de beschikbare kennis van change experts als Kotter, Sinek, de Caluwé en Ardon.
 
Praktijkcases gaan boven de theorie: action learning staat centraal. Door gebruik te maken van een voorbereidende change scan krijgen deelnemers de mogelijkheid om een maatwerkcase, vertrouwelijk, in te brengen.
 
Tijdens The Best of NIMA gaf Wilbert een voorproefje op deze training. In onderstaande video legt hij uit wat je kunt verwachten:
 

Wat je meeneemt uit de Vaardigheidstraining Leading Change

  • bewustwording van je eigen veranderstijl en adviezen voor verdere ontwikkeling
  • inzicht in veranderpatronen binnen en buiten jouw organisatie, uit de theorie & praktijk
  • handvatten om het veranderproces in jouw organisatie te versnellen
  • adviezen voor het bouwen van winnende coalities
  • inzicht in de logische stappen van een duurzaam veranderproces
  • oefening in omgaan met weerstand op alle niveaus