Vaardigheidstraining: Leading Change

Krijg inzicht in de wijze waarop jij en je team de verandering in jouw organisatie een structurele boost kunnen geven

INVESTERING

NIMA Member € 880,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 1 100,00 (excl. btw)

Inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Wilbert Savonije

BESCHIKBARE DATA

Ervaar de kracht van verandering met onze vaardigheidstraining: Leading Change. Deze exclusieve sessie, beoordeeld met een gemiddelde van 8,3, is ontworpen voor maximaal 8 deelnemers.
 
Is jouw organisatie toe aan een diepgaande transformatie? Denk aan het behouden van bestaande klanten, het aantrekken van nieuwe, het boeien en binden van de juiste medewerkers, en het behouden van concurrentievoordeel. Dan is deze training precies wat je nodig hebt.
 
Verandering binnen een organisatie kan uitdagend zijn. Oude patronen zitten diep geworteld en het gevoel van urgentie ontbreekt vaak. Het idee van een vernieuwde versie 3.0 bereikt niet alle medewerkers, waardoor de cruciale omslag te lang op zich laat wachten. Als commercieel directeur, marketeer of salesmanager wordt het geduld op de proef gesteld, en in een poging resultaten te boeken wordt er harder gewerkt. Maar het gewenste resultaat blijft uit.
 
Het is tijd om het veranderproces slimmer en doortastender aan te pakken, zodat bestaande patronen daadwerkelijk worden doorbroken. Soms is het nodig om te vertragen om vervolgens te kunnen versnellen.
 

Wat kun je verwachten van deze training?

Tijdens deze interactieve sessie krijg je inzicht in hoe jij en je team de verandering in jouw organisatie een structurele boost kunnen geven. We behandelen onder andere de fasen van een veranderproces, het vormen van winnende coalities, het stimuleren van betrokkenheid en zelfsturing bij medewerkers, het effectief omgaan met weerstand, het herkennen en doorbreken van bestaande patronen, en vooral hoe je zelf dit veranderproces kunt leiden door het goede voorbeeld te geven. We putten uit de kennis van change experts zoals Kotter, Sinek, de Caluwé en Ardon.
De training focust op praktijkcases boven theoretische concepten, waarbij action learning centraal staat. Deelnemers krijgen de kans om een maatwerkcase, vertrouwelijk, in te brengen door middel van een voorbereidende change scan.
 

Na deze training zul je:

  • Bewust worden van je eigen veranderstijl en advies ontvangen voor verdere ontwikkeling.
  • Inzicht hebben in veranderpatronen binnen en buiten jouw organisatie, zowel uit theoretisch als praktisch perspectief.
  • Handvatten hebben om het veranderproces binnen jouw organisatie te versnellen.
  • Advies hebben voor het opbouwen van winnende coalities.
  • Bekend zijn met de logische stappen van een duurzaam veranderproces.
  • Geoefend zijn in het omgaan met weerstand op alle niveaus.
 
 

AANTAL PE-PUNTEN?
6 PE-punten