Vaardigheidstraining; Overtuigingskracht 3.0 – Overtuigen voor gevorderden

Het overtuigen van één persoon is geslaagd, wat gebeurt er als er meerdere mensen aanwezig zijn?

INVESTERING

NIMA Member € 880,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 1 100,00 (excl. btw)

inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

Nu we weten hóe we kunnen overtuigen en ook de vertaalslag hebben gemaakt naar onze dagelijkse praktijk is het belangrijk om aandacht te schenken aan hoe we een groep mee kunnen krijgen in ons idee.  Het overtuigen van die ene persoon is geslaagd maar wat gebeurt er als er meerdere mensen bij het gesprek of de meeting aanwezig zijn.

Welk gedrag laten mensen zien als ze beïnvloed worden door hun omgeving? En wat zijn de specifieke kenmerken die diverse menstypes (DISC) in hun communicatie laten zien als ze te maken krijgen met groepsdruk? Er zijn zoveel meningen, ideeën en belangen. Hoe blijf je staande in deze hectiek? In deze training leer je je overtuigingsstrategie succesvol toepassen in een groepsdynamiek.

Let op: deze interactieve training is alleen te volgen als je Leer overtuigen en Overtuigen in de praktijk hebt afgerond.

Wat levert deze training je op?

Het aanscherpen en laten beklijven van het geleerde uit de training Overtuigingskracht 1.0. Na de eerste training breng je het geleerde in praktijk. We beginnen vaak met goede moed en dan neemt de waan van de dag het weer over. Herkenbaar? Dan is het zinvol om deze training te volgen. Alle hoogtepunten komen (kort) aan bod en we gaan uiteraard óók een stapje verder. Tijdens de vervolgtraining ga je je eigen overtuigingskracht verbeteren. Je leert zo te communiceren dat je ook daadwerkelijk krijgt wat je wenst. Na de Overtuigingskracht 3.0 ben je instaat om een groep / je afdeling / het management te overtuigen.

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deelnemers die de NIMA Vaardigheidstraining Overtuigingskracht 1.0 en 2.0 hebben afgerond.

 

Wat levert deze masterclass je op?

Het laten in de praktijk brengen van het geleerde uit de Vaardigheidstraining Overtuigingskracht 1.0 en 2.0.