Vaardigheidstraining: Overtuigingskracht 1.0 – Leer overtuigen

Leer hoe je effectief kunt overtuigen. Exclusieve sessie, 8 plekken!

Vaardigheidstraining: Overtuigingskracht 1.0 – Leer overtuigen

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 880,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 1 100,00 (excl. btw)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Danielle Meijer

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 05-09-24

NTB
, Utrecht

05-09-24
09:30 - 17:00

Wegens succes herhalen we de training overtuigingskracht!
Exclusieve sessie voor maximaal 8 deelnemers.
 
Overtuigen is een wetenschap. Maar je hoeft geen wetenschapper te zijn om overtuigend(er) over te komen. De technieken om je boodschap kracht bij te zetten en te laten landen zijn zeker te leren. Dat is goed nieuws! Communicatie zo inzetten dat het allemaal gaat zoals jij dat in gedachten hebt.
 

Programma

Onderwerpen in de ochtend:
  • Hoe overtuigen we tot nu toe? En wat zijn super effectieve en makkelijke tips
  • Praktische oefening: omgaan met weerstand, grenzen stellen en 'nee' zeggen

 

Door middel van deze module leer je:
 
Vooral je eigen technieken (heb ik die dan?) om te overtuigen onder de loep te nemen. Wat maakt nu dat iets succesvol is en wat zorgt ervoor dat ons plan, idee of voorstel níet uit de verf komt. Vaste overtuigingen komen aan het wankelen en onzekerheden verdwijnen. Het beste besef is vaak dat je helemaal niet zo ver weg bent van een overtuigender manier van overkomen. En dat inhoudelijk kennis zeker niet leidend is om bij een dominante gesprekspartner goed uit de verf te komen.
 
We gaan gesprekstechnieken uitproberen in oefeningen en iedere deelnemer kan zijn/haar leerwensen toetsen.
 
Onderwerp in de middag:
  • Zeven universele principes van sociale beïnvloeding (Cialdini)
  • Vier menstypes en hun stijl van communiceren. (DISC)

 

Door middel van deze module leer je:
 
Met een knipoog naar de psychologie een haalbare strategie ontwikkelen om jouw doelen te realiseren. Je krijgt inzicht in hoe onbewuste beïnvloeding ook voor jou zou kunnen werken. Geen hoogdravend geheel maar een praktische vertaling van de principes van Cialdini. Daar komen ook de menstypes om de hoek. Kennis van jou omgeving/ publiek zorgt voor het aanscherpen van je communicatieve aanpak. Wat moet je vooral wel doen bij een bepaald type mens (bv dominant, of juist twijfelend) en wat moet je vooral niet doen?
 
Om de keuze van gesprekstechniek uit te proberen kan je 'gedrag bestellen' bij de trainer. Dat wil zeggen, kies uit de vier menstypes jouw gesprekspartner en de trainer zal dit type voor je neerzetten in houding, opmerkingen en gedraging. Super leerzaam en vooral ook erg leuk!
 
Rode draad van deze training: leren van handige gesprekstechnieken om overtuigender over te komen. En diverse tips om dat te realiseren.
 
Bijzonder praktische en direct toepasbare training. Mooie combinatie van theorie en praktijk. Zeer veel ruimte om te ontdekken en van elkaar te leren. Daniëlle is een trainer / coach met de T van turbo, no nonsense en een mooi gevoel voor humor.– Huub van Kesteren SMP, Canon Nederland N.V.
 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor marketingmanagers, brandmanagers, productmanagers, communicatiemanagers, marketingmedewerkers, salesmanagers (per module maximaal 8 deelnemers).
 
Daniëlle geeft je alvast drie tips:
 

AANTAL PE-PUNTEN?
6 PE-punten