Vaardigheidstraining: Build your personal brand

(voorheen Personal Branding) Word brand manager van je persoonsmerk.

Vaardigheidstraining: Build your personal brand

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 880,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 1 100,00 (excl. btw)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Jocelyn Rebbens

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 04-10-24

Aristo Lunetten
, Utrecht

04-10-24
09:30 - 17:00

Personal Branding: Shine Your Light! 

Wie had ooit verwacht dat de werkwereld zo hybride zou worden? Maar het is de realiteit. En deels op afstand werken heeft impact op jouw persoonlijke uitstraling en effectiviteit als marketeer, communicator of salesprofessional. Dit beïnvloedt ook hoe je in beeld blijft voor die geweldige kansen en projecten waar je naar streeft. Het is niet alleen belangrijk om je live personal brand te managen, maar ook online via video's, meetings en social media. En het goede nieuws? Dit is een blijvende trend. 
Naast het bijhouden van je vakkennis en de digitale ontwikkelingen, worden er ook steeds meer sociaal-emotionele vaardigheden van je verwacht. Om waarde toe te voegen en een verschil te maken, zowel op de werkvloer als online. Dit is de tijd voor een frisse kijk op jouw personal branding en om jouw podium te pakken met jouw persoonlijkheid, passie, talent en expertise. De arbeidsmarkt verandert snel. Grijp deze kans en laat je personal brand stralen! 

Wat levert de sessie op?

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de essentie van een sterk personal brand en hoe je dit duurzaam kunt versterken en sturen. Na afloop ben je je bewust van jouw kernwaarden, je uitstraling, en of je een consistente indruk achterlaat (zowel in het echt als online). Je hebt de tools om meer impact te maken met je personal brand en om je brandingstrategie op peil te houden. Deze inzichten zul je gebruiken in live en hybride werksituaties, in je netwerk zowel online als offline, en in video meetings en presentaties. Je zult jezelf krachtiger profileren en je toegevoegde waarde effectiever communiceren, met meer plezier, zelfverzekerdheid en succes! 

Enkele leerdoelen

•    Begrijpen waarom personal branding essentieel is voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals 
•    Ontdekken waarom persoonlijke houding belangrijker is dan alleen inhoud… 
•    10 Do's en kansen voor bewuste en duidelijke profilering & personal branding 
•    Begrip van identiteit, imago en impact (volgens het @ReBBels-model) 
•    Consistentie in je personal branding: feedback over je uitstraling en imago vanuit je werk en netwerk 
•    Psychologie van eerste indrukken: begrijp waar je op moet letten! 
•    Bewustwording van je online zichtbaarheid en reputatie met #BrandChecks 
•    Presenteren en pitchen van je personal brand aan de hand van je moodboard 
•    Bonus: Personal Brand Paspoort & 10 tips voor effectievere digitale meetings en presentaties 

 

Inspirerend! Jocelyn is energiek, gedreven en enthousiast. Ze laat zien wat de waarde is van personal branding en geeft iedere deelnemer aan de sessie persoonlijk terug hoe het 'eigen merk' te versterken. Voor mij heel waardevol!” – Ralf Waumans SMP, Janssen & Janssen

Sprankelend, positief inspirerend, een sterk merk. Aanrader als gids en motivator bij het aanjagen van je eigen personal brand! – Monique Wennekes, Arvato Benelux B.V.

 

In samenwerking met: 

Exclusieve sessie voor maximaal 12 personen

Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht, daarnaast worden er voor en na deze sessie enkele opdrachten uitgevoerd die je verder kunnen helpen. Deze cursus bevat een voorbereiding opdracht die van belang is voor de sessie.