Vaardigheidstraining: Personal Branding

Inzicht in de noodzaak van een sterk personal brand, van een positief imago, je impact en hoe je zelf regie kunt nemen en behouden!

Vaardigheidstraining: Personal Branding

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 800,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 1 000,00 (excl. btw)

Inclusief lunch en netwerkborrel op locatie

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Jocelyn Rebbens

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 24-11-23

You Meet Utrecht
Orteliuslaan 11, 3528 BA Utrecht

24-11-23
09:30 - 17:00

Personal Branding

Wie had ooit verwacht dat de halve wereld nu hybride zou gaan werken? Niks is inmiddels minder waar. En het feit dat je maar gedeeltelijk fysiek op kantoor of bij opdrachtgevers aanwezig bent, heeft effect op je persoonlijke impact, slagkracht en uitstraling als marketeer, communicatie- of salesprofessional. En dus ook op de manier waarop jij in de picture blijft voor juist die leuke kansen en projecten, waar jij mogelijk op aast. Je hebt namelijk niet alleen regie te nemen op je live personal brand, maar ook online via video presentaties, video meetings en op social media. En het goede nieuws is: dit verdwijnt niet meer. 

Naast het updaten van je vakkennis en de invloed van de verdergaande digitalisering worden er steeds meer sociaal emotionele vaardigheden van je gevraagd. Om  waarde toe te voegen in je werk én (online) het verschil te maken. Reden te meer voor een frisse blik op je personal branding en het podium te pakken vanuit je persoonlijkheid, drive, talent en kwaliteiten. Vergis je niet, de arbeidsmarkt staat op zijn kop. Grijp je kans en laat je personal brand shinen!

Wat levert de sessie op?

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de noodzaak van een sterk personal brand, van een positief imago en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken en regisseren. Je bent je erna bewust van waar jij voor staat, hoe je overkomt, of je een consistent beeld neerzet (live en online). Je bent in staat hierna meer impact te hebben met je personal brand en je persoonlijke brandingstrategie op niveau te houden. Deze merkhandvatten benut je in zowel live als hybride werksituaties; in je (digitale) netwerk en in videomeetings en presentaties. Je weet jezelf krachtiger te profileren en je weet je toegevoegde waarde te communiceren. Met meer plezier, zelfverzekerdheid en succes!

Enkele leerdoelen

  • Noodzaak en belang personal branding voor marketing-, communicatie- & salesprofessionals
  • Waarom persoonlijke attitude voorgaat op inhoud…..
  • 10 Do’s en kansen voor bewuste heldere profilering & personal branding
  • Inzichten in de werking van identiteit, imago en impact (model @ReBBels)
  • Congruentie in je personal branding: feedback op je uitstraling & imago vanuit je werk en netwerk
  • Psychologie in eerste indrukken: weet waar je rekening mee moet houden!
  • #BrandChecks: bewustwording van je online zichtbaarheid en reputatie. 
  • Presenteren en pitchen van je personal brand nav jouw moodboard
  • Bonus: Personal Brand Paspoort & 10 tips voor effectievere digitale meetings en presentaties.

 

Inspirerend! Jocelyn is energiek, gedreven en enthousiast. Ze laat zien wat de waarde is van personal branding en geeft iedere deelnemer aan de sessie persoonlijk terug hoe het 'eigen merk' te versterken. Voor mij heel waardevol!” – Ralf Waumans SMP, Janssen & Janssen

Sprankelend, positief inspirerend, een sterk merk. Aanrader als gids en motivator bij het aanjagen van je eigen personal brand! – Monique Wennekes, Arvato Benelux B.V.

 

In samenwerking met: 

Exclusieve sessie voor maximaal 12 personen

Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht, daarnaast worden er voor en na deze sessie enkele opdrachten uitgevoerd die je verder kunnen helpen. Deze cursus bevat een voorbereiding opdracht die van belang is voor de sessie.