Vaardigheidstraining: Psychologie voor meer veerkracht en (online) werkplezier

Doe jezelf een plezier, leer vandaag nog de elementen uit de positieve psychologie toe te passen!

INVESTERING

NIMA Member € 800,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 1 100,00 (excl. btw)

Inclusief lunch, LIFO zakkaart en literatuur voor naslagwerk!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Jocelyn Rebbens

BESCHIKBARE DATA

Praktische psychologie voor meer (online) werkplezier

Doe jezelf een plezier, leer vandaag nog de elementen uit de positieve psychologie toe te passen!

Psychologisch kapitaal en het gevoel van belonging en teamspirit wordt zeker in de huidige roerige maatschappelijke tijden en de ontstane hybride werkplek nog belangrijker. Want niet iedereen is op dezelfde dag live aanwezig. Het kantoor wordt veel meer een ontmoetingsplek en inspiratiehuis voor creativiteit, sparren en innovatie.

 

Dit vraagt een stevige opfrisser van je sociale en emotionele intelligentie en vaardigheden. Want waar professionals en managers (online) samenwerken heb je te maken met verschillend gedrag, communicatiestijlen en emoties. En dat loopt zeker niet altijd even soepel. Als je dan ook nog eens vanuit huis werkt en elkaar alleen hoort of in het beste geval via video ziet, is het nog lastiger samen de positieve spirit en energie vast te houden en jezelf te motiveren. Irritaties en allergieën liggen op de loer, evenals het gebrek aan energie om door te vragen op een onverwacht of grillig antwoord wat je niet zint.

 

Steeds meer managers en leidinggevenden zijn dan ook op zoek naar mogelijkheden op hun team positief te stimuleren, weer te verbinden om samen de veerkracht van het team te borgen. Waardoor je effectiever, met meer energie en plezier samenwerkt aan je doelen. Hier liggen kansen voor jou als marketeer, communicatie- of salesprofessional!

 

Wat  ga je leren

Diverse voorbereidingsopdrachten, waaronder de LIFO online vragenlijst Persoonlijke Stijl, zijn voorwaarden voor deelname aan de training. Na de training vertrek je met mooie learnings over o.a. bewustwording van jezelf, inzicht in de ander en tools en inzichten om morgen vanuit een positief perspectief in werk te staan en meer plezier en succes uit je (hybride) team te halen!

 

De onderdelen die aan bod komen

  • Psychologie: betekenis, drijfveren en motivatie in werk (FLOW).
  • De kracht en noodzaak van positief psychologisch kapitaal. 
  • 10 handvatten voor hybride verbinding en samenwerken; welke maakt voor jou verschil?
  • Back to your roots en je veerkracht als kind!
  • Inzicht in jouw persoonlijke gedragsvoorkeur en persoonlijke communicatiestijl voor effectievere en positievere samenwerking (LIFO).
  • De kracht van geweldloze communicatie en waarom je niet meteen feedback kunt geven
  • Productief emotiemanagement: de kracht van je gedachten op je emoties en je handelen (RET)
  • Veerkracht en werkgeluk anno nu: hoe blijf je mentaal en fysiek veerkrachtig en eigenaar van je job?!

 

Jocelyn Rebbens, gemiddeld beoordeeld met een 8,9 bij NIMA, zorgt vanuit haar psychologie-achtergrond dat jij en je collega's meer veerkracht en (online) werkplezier ervaren!

 

'Jocelyn is een erg fijne trainer die erg goed kan spreken, waar je graag naar luistert.' – Maroesja Kuut, IIA Nederland

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor maximaal 14 professionals met minimaal HBO werk- en denkniveau. Wil jij meer regie op je (online) samenwerking & communicatie? Schrijf je dan snel in!

 

AANTAL PE-PUNTEN?
6 PE-punten