Webinar NIMA B in One Hour

Een kijkje in de keuken van NIMA B Marketing met SRM

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Gratis

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word lid en bespaar 20% op deze training! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy

SPREKERS VOOR DIT EVENT

William van Vessem Luuk Ros

BESCHIKBARE DATA

NIEUW! Webinar NIMA B in One Hour!

 

Op woensdag 17 april van 12.00 tot 13.00 uur kunnen marketingprofessionals, sales executives, ondernemers en iedereen die ‘er weleens over dacht’ inschakelen bij een unieke webinar die je in één uur door de lesstof gaat praten van misschien het meest bekende marketingdiploma van Nederland. Want marketingopleidingen en zelfs marketingdiploma’s zijn er in soorten en maten: Een NIMA-diploma, daar heeft zelfs je nichtje ‘uit de IT’, je vriend met een klusbedrijf of de beroemde ‘bakker op de hoek’ weleens van gehoord. Waarom is dat zo en wat leer je dan? Dáárover gaan William van Vessem en Luuk Ros het tijdens de live webinar ‘NIMA B in One Hour’ hebben.

 

William van Vessem is als docent, examinator, auteur en coach verbonden aan dé opleider in marketing en communicatie SRM. Hij verzorgt al een aantal jaar de bekende proefcolleges NIMA A, B en C in One Day. Want NIMA-opleidingen, en de NIMA-examens komen in drie smaken: A, B en C. Over het verschil komen ze in de webinar te spreken, maar als de Britten zoiets uitleggen spreken ze doorgaans van ‘niveau professional’, ‘niveau advanced’ en ‘niveau executive’.

 

In zekere zin is het uur B in One Hour ook een echt marketingcollege. Tijdens de webinar spreken William en Luuk over ‘the meat of marketing’ die de kern vormt van de opleiding; De vijf stappen van een strategisch marketingproces. Marktafbakening, Externe Analyse, Interne Analyse, Strategische Keuzes en het Operationeel Uitwerken ervan, de Tactics. Die lopen we één voor één af: wat houdt het begrip in, wat is een weetje, een tip, een nuttige insight van William. En tot slot een veelgemaakte fout om extra in de gaten te houden.

De webinar NIMA B in One Hour is live bij te wonen (geef je hier op!) en wordt ook achteraf gedeeld via de NIMA- en SRM-kanalen.