Workshop: Brand Storytelling

Leer in één dag hoe je verhalen strategisch inzet voor interne en externe communicatie

Workshop: Brand Storytelling

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 700,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 875,00 (excl. btw)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Ralph Poldervaart

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 08-10-24

Tower 42
Diemerhof 42, Diemen

08-10-24
09:30 - 17:00

Leer in één dag hoe je verhalen strategisch inzet voor interne en externe communicatie. De workshop Brand Storytelling wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,5 en wegens succes herhaald! 
 
Waarom Brand Storytelling?  Hoe zet je verhalen in om je merk krachtig in de markt te zetten? We gaan op zoek naar 'the big story' van je merk en hoe je dat vertaalt naar micro stories. Ga aan de slag met jouw brand storystrategie! 

 

Programma

Tijdens een workshop van één dag nemen de StoryDiggers je mee op reis. Je leert hoe een verhaal écht werkt en wat veelgemaakte fouten zijn. We bespreken hoe je die principes succesvol toepast in marketing, maar ook interne communicatie. Bovenal, gaan we veel aan de slag. 
Aan de hand van het Storytelling Canvas gaan we op zoek naar de 'big story' van je organisatie of merk. Om vervolgens een verhaallijn of format op te zetten met micro stories. De eerste micro story wordt uitgewerkt in een storyboard. We halen onze inspiratie uit mooie praktijkvoorbeelden om onze eigen verhalen nog pakkender neer te zetten en te leren hoe je verhalen langdurig kan inzetten voor je merk. 
 
Getuigenis van deelnemer: 
"De sprekers geven duidelijke voorbeelden waardoor de materie echt spreekt. Het is ook heel prettig dat je het direct moet toepassen zodat je het op jouw situatie kunt afstemmen. Hier krijg je vervolgens ook feedback op zodat je weet of je het goed hebt begrepen. Al met al heel waardevol dus." – Marjolein de Jonge, Scalda 
 

Voor wie?

Deze sessie is uitermate geschikt voor merkstrategen, marketing en communicatie professionals, interne communicatie professionals, en verandermanagers. Geen voorkennis vereist. Na de workshop heb je een goed beeld hoe je storytelling kunt inzetten voor je organisatie/merk. Je kunt de verhaaldynamiek van je big story formuleren en dat vertalen naar een format met een serie micro stories. Je leert een brand story strategie opzet, levend houden en voor je laat werken. En ja, je kijkt nooit meer hetzelfde naar je favoriete boek, film of serie. 

AANTAL PE-PUNTEN?
6 PE-punten