Workshop: Copywriting – Tone of Voice

Zó schrijf je voor een merk.

Workshop: Copywriting – Tone of Voice

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 640,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 800,00 (excl. btw)

inclusief lunch en het boek Nogal Lange Koekjes of Huisgemaakte luxe roomboterassorti t.w.v. €15,-!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Willemijn Menken Danielle van Hengst

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 09-06-23

Aristo Amsterdam
Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam

09-06-23
09:00 - 17:00

Wegens succes herhalen we ook in 2023 de NIMA Workshop: Copywriting!
Gemiddeld beoordeeld met een 8.3!
 

Taylor Made
Exclusieve sessie voor maximaal 16 deelnemers – waarbij de docenten vooraf informatie bij de deelnemers inwinnen zodat het een taylor made Workshop wordt.
 

Wat is het?

De kleuren van een merk liggen meestal wel vast, waardoor iedere designer weet welke pms-kleuren te gebruiken. Voor het taalgebruik ligt dit vaak niet vast en klinkt het merk als de persoon die de desbetreffende tekst heeft geschreven. En dat klopt eigenlijk niet.
 
Sterke merken hebben dan ook een duidelijk omschreven tone-of-voice, een verbal identity. Een manier van schrijven en spreken, waardoor je ze direct herkent. Maar hoe kom je tot die toon? En hoe houd je deze consistent? In deze workshop krijg je vuistregels voor het schrijven van een goede commerciële tekst en laten we je zien hoe je voor een merk schrijft.
Je werkt tijdens deze workshop met het boekje 'Nogal Lange Koekjes of Huisgemaakte luxe roomboterassorti. Zo schrijf je voor een merk'
 
'Ik vond het een heel nuttige workshop. Leuk om zowel heel veel voorbeelden van de anderen te horen en ook met je eigen tekst aan de slag te gaan en hier ook direct feedback op te krijgen. Ik vond het echt heel leerzaam' – Inge Bruil, Merin

Voor wie?

Feitelijk voor iedereen die met taal bezig is.
Ben je marketeer, zet je posts op Facebook, blog of vlog je voor je merk of heb je veel contact met klanten, omdat je bijvoorbeeld bij de klantenservice of het webcareteam werkt? Dan is deze workshop precies wat je zoekt. Ben je nog niet zo heel lang copywriter of heb je meer ervaring met website- dan merkenbouw? Ook dan heb je veel aan deze Workshop.
 

AANTAL PE-PUNTEN?
8 PE-punten

Geldt alleen voor: