Workshop: Het Bouwen van een Succesvol Marketingteam als startende leidinggevende

In slechts één dagsessie een route met stappen om te komen tot jouw (succesvolle) schaalbare marketingteam

Workshop: Het Bouwen van een Succesvol Marketingteam als startende leidinggevende

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 640,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 800,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Leon Jansen

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 11-10-23

Amsterdam
,

11-10-23
09:30 - 17:00

Als jong-ervaren of startende marketing (eind)verantwoordelijke ben je iedere dag bezig om te kijken hoe je het meeste uit je team kunt halen. Probeer je tijd te vinden om vooruit te kijken. En dat is niet makkelijk. Er komen veel facetten bij kijken en je tijd is schaars. Als startende of jong-ervaren manager marketing kon je tot nu toe nergens terecht om inzicht te krijgen en kennis op te doen over hoe je dit kunt aanpakken en wat er bij komt kijken. Er zijn geen platformen waarop je je vraag kunt stellen bij collega-eindverantwoordelijken. Zeker bij de start van het jaar is het van belang dat jij zicht hebt of creëert waar jij samen met je team naar toe wilt en waarin jij de komende periode investeert om je team te versterken. Misschien in je agenda nu niet urgent, maar zéker belangrijk. Binnen afzienbare tijd wordt het vanzelf urgent. Daarom biedt NIMA met Leon Jansen deze workshop aan de hand van het Marketing Groei Model. Een concreet groeiplan geeft richting aan jezelf, je CEO of directeur én je medewerkers!

 

 

Marekting Groei Model.JPG

Programma

De workshop geeft middels het Marketing Groei Model inzicht in de samenhang van zeven elementen om tot een succesvol, schaalbaar marketingteam te komen. Het model geeft invulling aan de toekomstige route van je marketingteam. Hoe ziet die eruit? Wat heb ik nodig om een succesvol Marketing team te bouwen? Waar kan ik het best starten? Omdat deze workshop exclusief voor eindverantwoordelijken in marketing is opgezet, hoor je ook hoe collega’s te werk gaan, waarmee er ruimte wordt gecreëerd voor uitwisseling van ideeën én je dus ook van elkaar leert. Aan het einde van de workshop stap je weg met een duidelijke plaat over de samenhang binnen je team en de mogelijkheden tot verbetering. Alsmede hoe je de route voor jouw marketingteam bepaalt. Daarnaast heb je inzichten gedeeld en gekregen van collega’s en je netwerk versterkt.

Voor wie is deze workshop?

Startende managers / eindverantwoordelijken Marketing die een succesvol, schaalbaar marketingteam willen bouwen. Of je nu begint met 3-5 mensen of een team van 20+ moet gaan aansturen of aanstuurt. 1-3 jaar ervaring met het aansturen van een Marketing team.

'Spreker heeft veel kennis van zaken, brengt het enthousiast, kan op een leuk manier vertellen en is heel toegankelijk. Fijne praktische handvaten' – Sandra van den Broek SMP, Zandvoort Marketing