Workshop Storylistening

Vind de verhalen van je organisatie

Workshop Storylistening

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 700,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 875,00 (excl. btw)

inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl .
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Ralph Poldervaart

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 12-11-24

Tower 42
Diemerhof 42, Diemen

12-11-24
09:30 - 17:00

Workshop: Vind de verhalen van je organisatie
 
Leer in 1 dag hoe je verhalen ophaalt binnen en buiten je organisatie
Steeds meer merken en organisaties maken gebruik van storytelling om te laten zien waar ze voor staan. Echter, het komen tot oprechte verhalen is vaak een uitdaging. Hoe vind je ze? En hoe maak je een oprecht en overtuigend verhaal waarin de juiste boodschap doorklinkt?
 
Wat kan je verwachten?
De StoryDiggers nemen je mee in de wereld van storylistening. Verhalen van medewerkers, klanten en samenwerkingspartners zijn overal om ons heen. Of je nu werkt bij een goed doel, een technisch B2B bedrijf of een belangenvereniging. Je leert verhalen beter te herkennen en naar boven te halen. Door vragen te stellen en te luisteren als een echte StoryDigger. Je gaat zelf veel aan de slag, waarbij de theorie en vele voorbeelden je de inspiratie geven en praktische modellen de juiste handvatten. Zo leer je verhalen gericht te verzamelen, vast te leggen en te verspreiden.
Wat levert deze workshop je op?
Je leert verder invulling te geven aan je storytelling strategie met communicatie die raakt. Door vragen te stellen die ertoe doen, ‘scenes’ te vinden in het verhaal en in te zoomen op de juiste details. Met oog voor het menselijk perspectief, emotionele beleving en een duidelijke boodschap. Zo krijgt elk gesprek iets magisch ongeacht het onderwerp. En ben je helemaal klaar om op zoek te gaan naar de mooiste verhalen.
 
Programma
  • Het geheim van een goed verhaal
  • Iedereen kan een verhaal vertellen
  • Van storytelling naar storylistening
  • Starten vanuit een thema
  • Interviewen als vaardigheid
  • Technieken om een verhaal uit te diepen
  • Durven kiezen in je verhaalopbouw
  • Formats om je verhalen uit te dragen
Voor wie?
Deze training is voor iedereen die op zoek is naar de echte verhalen rondom de organisatie,die  werkzaam is in de gebieden als interne communicatie, marketingcommunicatie, HR en leiderschap. Voorkennis over storytelling is een pré, maar niet vereist. 
 
 

AANTAL PE-PUNTEN?
6 PE-punten