Young Professionals: Meet-up – Een Effectieve Video Strategie anno 2023

Exclusief toegankelijk voor NIMA leden met een Young Professionals lidmaatschap.

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 125,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief toegankelijk voor NIMA leden met een Young Professionals lidmaatschap.

Word lid en bespaar op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap in combinatie met het Young Professionals lidmaatschap kun je naar gave evenementen.
Bekijk al onze lidmaatschapsopties of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

“Data kills creativity.” – was getekend, een groot deel van onze branche.
 
Team5pm helpt merken om video effectief in te zetten en gebruikt daarbij data voor het nemen van de juiste beslissingen. In deze NIMA meet-up laat Team5pm zien hoe data je beste vriend of vriendin kan zijn. Maar wel onder één belangrijke voorwaarde: je moet weten hoe je het in je voordeel kan gebruiken, om zo het maximale uit je videomarketing te halen.
 
Ze gaan je laten zien hoe je, met behulp van data, een andere creatieve invalshoek weet te vinden voor je merk. Hoe je een sweet spot kan vinden, waar je doelgroep wel zit en je concurrentie niet. En hoe je effectiever kan omgaan met je budget door de juiste aanpak en distributie te gebruiken.
 
Daarin laten ze een aantal cases zien waarin juist data een bijdrage heeft geleverd aan de creativiteit, voor merken als bol.com, HEMA, GAMMA en KPN. Want dat data zekerheid biedt, weet iedereen. Maar dat je met data ook opvallend werk kunt maken wordt minder vaak besproken bij het koffiezetapparaat of tijdens de borrel.
 
Kortom, Team5pm gelooft erin dat data je de handvatten geeft om anders te denken en te zijn. Zij zeggen dan ook graag ‘data drives us to be different’. En hopelijk werkt deze drive tijdens de presentatie aanstekelijk genoeg dat jullie het, net als zij, oneens zijn met de kreet ‘data kills creativity’.
 
En dat is meteen een lekkere ijsbreker voor tijdens de borrel na afloop van deze presentatie.