Young Professionals: Persoonlijke Ontwikkeling – Onbewust beïnvloeden

Exclusief toegankelijk voor NIMA Young Professionals

INVESTERING

NIMA Member € 125,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 225,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief toegankelijk voor Young Professionals.

Word lid en bespaar op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap in combinatie met het Young Professionals lidmaatschap kun je naar gave evenementen.
Bekijk al onze lidmaatschapsopties of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

Weet jij hoe je professionele performance overkomt? Tijdens het personal development event: Onbewuste beïnvloeden van NIMA  Young Professionals gaan we samen met imagocoach Zabeth van Veen aan de slag met de kracht van onderbewuste beïnvloeding. Tijdens de workshop leer je meer over profileren, geloofwaardigheid, vooroordelen en alles wat dit te maken heeft succesvoller zichtbaarder worden bij je klanten, relaties en collega’s.
 
Zabeth vertaalt wetenschappelijke theorie naar dagelijkse praktijk. Dat geeft heldere inzichten, die je direct kunt toepassen. Ze zal je intrinsiek motiveren om alles wat van jou is, nog effectiever in op de kaart te zetten.
 
Om dit gelijk in praktijk te brengen gaan we ook aan de slag met een fotograaf. Tijdens maakt een top fotograaf een professioneel headshot van je. Zo sluit je de avond niet alleen af met een hele hoop nieuwe informatie maar ook met een nieuwe goede foto voor LinkedIn of je CV. Voorafgaand aan de avond ontvang je van Zabeth al tips hoe je het beste en het meest professioneel op de foto overkomt. 
 
Programma
18.00 uur  |  Aanvang inclusief eten 
18.30 uur  |  Korte introductie en gezamenlijke start
18.45 uur  |  Afwisselend in twee groepen de fotoshoot en de sessie met Zabeth
21.00 uur  |  Borrel
22.00 uur  |  Afsluiting