Young Professionals – TikTok masterclass door Blauw Gras

Exclusief toegankelijk voor NIMA Young Professionals

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 125,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief toegankelijk voor Young Professionals.

Word lid en bespaar op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap in combinatie met het Young Professionals lidmaatschap kun je naar gave evenementen.
Bekijk al onze lidmaatschapsopties of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

Hoe kan je TikTok op de beste manier inzetten voor jouw merk? Door de enorme groei van het TikTok platform kunnen marketeers het platform niet negeren. Tijdens deze meet-up delen de social specialisten van agency Blauw Gras daarom alle ins and outs van dit platform.
 
Verwacht tijdens deze sessie de redenen om als merk op TikTok te gaan. We bespreken de ‘TikTokificatie van social media’, de nieuwste trends binnen het platform en delen cases wat TikTok voor merken kan betekenen. Je gaat naar huis met zowel strategische als praktische inzichten die breed toepasbaar zijn binnen verschillende branches.
 
Daarnaast deelt Blauw Gras één van hun succesvolle TikTok cases die zij hebben gemaakt voor zorgverzekeraar Menzis. Hierin duiken we zowel in strategie als creatie. Wat was de uitdaging en hoe kunnen we met de middelen die er zijn toch impact maken onder onze doelgroep? Een doelgroep waarvan we weten dat ze niet geïnteresseerd zijn in het onderwerp verzekeringen en die maar moeilijk te bereiken is.
 
De sessie wordt afgesloten met een borrel waardoor er ruimte is om met andere Young Professionals in gesprek te gaan over de beste TikTok strategie.
 
 
Programma
16.00 uur | Inloop
16.30 uur | Inhoudelijk programma
17.30 uur | Vragen
17.45 uur | Netwerkborrel