Young Professionals: Top Marketing Tour – Rituals

Exclusief toegankelijk voor NIMA Young Professionals

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 125,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief toegankelijk voor NIMA leden met een Young Professionals lidmaatschap.

Word lid en bespaar op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap in combinatie met het Young Professionals lidmaatschap kun je naar gave evenementen.
Bekijk al onze lidmaatschapsopties of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

"We're not here to sell you beauty, we are here to make you feel good." Op dinsdag 10 oktober brengen we een bezoek aan één van de meest succesvolle bedrijven van Nederland: Rituals. 
In 22 jaar tijd groeide Rituals Cosmetics uit tot een internationaal bedrijf met ruim 1000 winkels in 33 landen. Rituals Cosmetics is een merk dat zich toelegt op duurzaam en persoonlijk welzijn in de beauty-luxe-industrie. Het is tevens een trots gecertificeerd Bcorp TM merk.
Tijdens de Top Marketing Tour krijgen we een uniek kijkje binnen de marketingafdeling van Rituals waarbij hun missie “Het transformeren van alledaagse routines in meer betekenisvolle momenten” centraal staat. 
Naast een presentatie van Dounia Filali (head of marketing Benelux), gaan we zelf aan de slag met het uitwerken van een actuele marketingcase. We sluiten de sessie natuurlijk af met een gezellige netwerkborrel. Zien we je dan?
 
Programma
14:15 uur | Inloop
14:45 uur | Presentatie + energizer
16:00 uur | Toelichting case + uitwerken
17:30 uur | Presentatie case aan jury
17:45 uur | Afsluitende borrel