oktober, 2017

23okt17:3021:00Dit event is helaas uitverkochtArtificial Intelligence in de praktijk (VOL!)SMP Exclusive Event - SogetiSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 0,–

Artificial Intelligence

Tijd

(Maandag) 17:30 - 21:00

Locatie

Sogeti Nederland B.V.

Lange Dreef 17, 4131 NJ Vianen

Investering

NIMA Member € 0,–

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Artificial Intelligence, digitale platforms en blockchains vormen de bouwstenen van grote organisatorische veranderingen. Belangrijke thema’s die de werkzaamheden en toekomst voor veel marketingprofessionals gaan bepalen.

Wat betekenen deze ontwikkelingen en hoe spelen we er in de toekomst op in? Menno van Doorn, directeur van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie neemt ons mee in de wereld van technologische mogelijkheden.

Wat?

Is het mogelijk je voor te stellen dat de marketingprofessional straks niets méér is dan een slim algoritme? De organisatie vervaagt, de mens en zijn geluk worden het brandend middelpunt van commercie en voorspoed. De enige vraag die overblijft, is wat dit betekent voor het marketingvak in dit nieuwe tijdperk. De vertaalslag van deze toekomstbeelden willen we deze avond gezamenlijk maken. Met de schat aan marketingkennis in de zaal moet het mogelijk zijn om de eerste contouren van een nieuw manifest voor Senior Marketing Professionals op te stellen. Welke competenties zijn future-proof? Waar moeten we afscheid van nemen en welke eisen stelt de toekomst aan de SMP van vandaag? Kortom: je gaat naar huis met kennis die je direct in de praktijk kunt toepassen!

Programma
17.00 uur |    Ontvangst met fris & hapje van het buffet
17.45 uur |    Opening bijeenkomst in het auditorium – Michel van den Brande & John de Beijer
18:00 uur |    Uitreiking SMP certificaten – Floris van Dam & John de Beijer
18.30 uur |    Marketing in tijden van Big Bang Disruptie – Menno van Doorn
19.30 uur |    Een nieuw marketingmanifest – Menno van Doorn
20.30 uur |    Borrel & wat lekkers
21.00 uur |    Einde

Voor wie is het?

Voor alle SMP’s die interesse hebben in de laatste technologische ontwikkelingen op gebied van digital.

Praktische informatie

Parkeren kun je op het open parkeerterrein aan de ene kant of in de parkeergarage aan de andere kant van het bedrijvenpark. De ingang van de parkeergarage bereik je via de Korte Dreef (op de hoek Automobielbedrijf Crum). Aan het einde van deze straat ga je linksaf de parkeergarage in. Parkeren kan op de eerste, tweede en derde verdieping. De voor Sogeti beschikbare parkeerplaatsen zijn gemarkeerd met bordjes. Op het bedrijventerrein is het kantoor van Sogeti herkenbaar aan de rode banieren.

AANTAL PE PUNTEN

2 PE-punten

Geldt alleen voor: Senior Marketing Professionals

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Menno van Doorn

    Menno van Doorn

    Director VINT Research Institute bij VINT - Sogeti

    Menno van Doorn is directeur bij VINT - Sogeti, co auteur van meerdere boeken op het gebied van digital (marketing) & technology. Daarnaast is Menno uitgeroepen tot IT Researcher van het jaar (VNU/Computable)

    Director VINT Research Institute bij VINT - Sogeti

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X