september, 2019

05sep15:0018:00Career Booster EventExclusief voor NIMA Career Booster-deelnemersSchrijf je snel in! Investering: Kosteloos voor deelnemers aan het NIMA Career Booster-programma

Tijd

(Donderdag) 15:00 - 18:00

Locatie

De Bijenkorf Rotterdam

Coolsingel 105

Investering

Kosteloos voor deelnemers aan het NIMA Career Booster-programma

WORD MEMBER EN BESPAAR

Sluit je aan bij het NIMA Career Booster programma en ga gratis naar dit event!

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Jaarlijks organiseert NIMA een bijeenkomst, speciaal voor de ruim veertig koppels mentoren en mentees die deelnemen aan het NIMA Career Booster-programma. Vorig jaar waren we om die reden te gast bij Bidfood en ook dit jaar hebben we een bijzondere spreker én locatie gevonden. Marjolijn Meynen RM, chief marketing officer & communications de Bijenkorf, neemt ons mee in haar persoonlijke en professionele reis.

 

We zijn marketeers onder elkaar en zoals gebruikelijk bij Career Booster-bijeenkomsten mag je een eerlijk verhaal verwachten. Zo zal Marjolijn haar learnings met ons delen, maar ook haar visie op het vak, wie haar mentoren waren en zijn en waar ze haar inspiratie vandaan haalt.

 

Programma

15.00 uur | Inloop en ontvangst
15.30 uur | Opening door NIMA
15.45 uur | Marjolijn Meynen RM, chief marketing officer & communications de Bijenkorf
17.00 uur | Afsluiting en borrel in de Kitchen

 

Introducee meenemen?

Ken je een collega of iemand uit je netwerk die ook interesse heeft in het Career Booster-programma? Nodig hem of haar dan uit om als introducé met je mee te komen. Geef ons dan wel zijn/haar gegevens door via members@nima.nl.

We hopen jou en je mentor/mentee van harte te mogen verwelkomen op 5 september, dus wijs elkaar vooral ook op je aanwezigheid.
Heel graag tot ziens op 5 september bij de Bijenkorf in Rotterdam!

 

Het NIMA Career Booster Event is een speciaal onderdeel van het Career Booster-programma, een mentorschapsprogramma waarbij CMO’s en Register Marketeers uit het uitgebreide NIMA-netwerk gedurende 2 jaar een Young Professional coachen. Interesse om aan dit programma mee te doen? Neem dan contact op met Team NIMA via 020 – 503 9350.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Marjolijn Meynen RM

    Marjolijn Meynen RM

    Chief Marketing Officer & Communications de Bijenkorf

    Chief Marketing Officer & Communications de Bijenkorf

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X