juni, 2018

28jun15:0018:00Career Booster EventExclusieve sessie voor NIMA Career Booster-deelnemersSchrijf je snel in! Investering: Kosteloos voor deelnemers aan het NIMA Career Booster Programma

Tijd

(Donderdag) 15:00 - 18:00

Locatie

Foodyard Amsterdam

Jan van Galenstraat 4

Investering

Kosteloos voor deelnemers aan het NIMA Career Booster Programma

WORD MEMBER EN BESPAAR

Schrijf mij in

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Jaarlijks organiseert NIMA een bijeenkomst, speciaal voor de ruim veertig koppels mentoren en mentees die deelnemen aan het NIMA Career Booster-programma. Vorig jaar waren we om die reden te gast bij SNS en ook dit jaar hebben we een bijzondere spreker – én locatie – gevonden die ons een ditmaal wel zeer smakelijke marketinglife-case voor zal schotelen: Anouk Beeren neemt ons mee langs haar professionele reis; van young prof werkzaam bij een digital start-up tot director e-commerce & marketing bij Bidfood.

Sommigen zullen Anouk kennen uit vak- en nieuwsmedia of als bevlogen spreker op een event, maar écht bekend werd ze natuurlijk in het afgelopen najaar toen bekend werd dat ze was doorgedrongen tot de top-3 beste marketeers van Nederland. Tijdens de Dutch Marketing Awards in maart jl. werd ze zelfs uitgeroepen tot runner-up van Marketeer of the Year Vincent van den Boogert. Die erkenning heeft ze onder meer te danken aan de bijzondere transitie die haar organisatie in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de rol die zij daarbij als échte marketeer heeft vervuld!

We zijn marketeers onder elkaar en zoals gebruikelijk bij Career Booster-bijeenkomsten mag je een eerlijk verhaal verwachten. Sinds haar jaren als ambitieuze young prof heeft Anouk op haar carrièrepad een andere route bewandeld dan veel marketingcollega’s misschien zouden verwachten. Via kleinere marketingorganisaties heeft ze vervolgens de stap gezet naar Deli XL (inmiddels Bidfood) waar ze al weer enige jaren en met succes aan het roer staat van ‘de marketing’. Maar ook van e-commerce, en precies dáár doet Bidfood iets heel bijzonders!

We worden door Anouk ontvangen bij Foodyard Amsterdam; hét clubhuis en inspiratiecentrum voor horecaprofessionals, waar Bidfood zijn relaties tal van spannende sessies, nieuwe technologieën, evenementen en producten voorschotelt.

Programma
15.00 uur | Inloop en ontvangst
15.30 uur | Opening door Roos Brekelmans, bestuurslid NIMA Young Professionals
15.45 uur | Anouk Beeren, director e-commerce & marketing
16.45 uur | Interview met Career Booster-mentor Pepijn Schoemaker
17.00 uur | Afsluiting en borrel

Introducee meenemen?
Ken je een collega of iemand uit je netwerk die ook interesse heeft in het Career Booster-programma? Nodig hem of haar dan uit om als introducee met je mee te komen. Geef ons dan wel zijn/haar gegevens door via r.vanderteems@nima.nl.

Heel graag tot ziens op 28 juni bij Bidfood in Amsterdam!

 

Het NIMA Career Booster Event is een speciaal onderdeel van het Career Booster Programma, een mentorschapsprogramma waarbij CMO’s en Register Marketeers uit het uitgebreide NIMA netwerk gedurende 2 jaar een young professional coachen gedurende hun carrière. Interesse om aan dit programma mee te doen? Neem dan contact op met Renata van der Teems via 020 – 503 93 58.

AANTAL PE PUNTEN

2 PE

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Anouk Beeren

    Anouk Beeren

    Director e-commerce & marketing @Bidfood

    Director e-commerce & marketing @Bidfood

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X