NIMA A1 Online Marketing Examen - Schrijf je hier in voor het examen!

januari, 2020

NIMA A1 | Online Marketing ExamenInschrijven hele jaar door mogelijkSchrijf je snel in! Investering: Tarief ÔéČ275,00

Tijd

Het hele jaar (2020)

Investering

Tarief ÔéČ275,00

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

NIMA A1 Online Marketing Examen

Specialiseren in online marketing? In de NIMA A1 Online Marketing module maak je kennis met verschillende online trends en ontwikkelingen. De behoeften van je doelgroep zijn hierin erg belangrijk. Online Marketing is veel breder dan alleen webshops en e-commerce. Denk daarbij aan Search Engine Optimization, Search Engine Advertising, Social Media, Google Analytics en Google Adwords. Het NIMA A1 Online Marketing Examen toetst je online marketing kennis, zodat deze toegepast kan worden in de praktijk. Dit leer je in het NIMA A2 Online Marketing Examen door middel van een schriftelijke verslaglegging van twee praktische opdrachten en het presenteren daarvan.

NIMA niveau

Het niveau van het NIMA A Online Marketing Diploma is vastgesteld op EQF niveau 4. Dat is vergelijkbaar met minimaal MBO niveau 4 aangevuld met werkervaring of HBO propedeuse niveau. Met dit niveau beschik je over de kennis en vaardigheden om op uitvoerend niveau binnen het domein van online marketing te kunnen opereren.

Examen

Het NIMA A1 Online Marketing Examen duurt 90 minuten. Het examen bestaat uit 45 meerkeuzevragen, waarvan 10 meerkeuzevragen die betrekking hebben op twee minicases.

De onderdelen die aan bod komen in het NIMA A1 Online Marketing examen zijn:

  • Basisbegrippen Online Marketing
  • Online Marketingfunnel
  • Online Advertising
  • Social media
  • Zoekmachinemarketing
  • E-mailmarketing
  • Websites
  • Contentmarketing
  • Analytics
  • Data

Meer weten?

Wil je weten hoe je optimaal voorbereid aan het examen kunt deelnemen? Alle leerstof lees je terug in de NIMA exameneisen.

Praktische informatie

NIMA biedt dit examen digitaal aan. Dit examen kun je elke werkdag doen. Bij de inschrijving kies je de gewenste examendatum en -plaats bij ├ę├ęn van de locaties waar NIMA Examens worden afgenomen. Op de website van Lamark vind je een overzicht van de locaties.

 

Examentijdverlenging en/of aanpassing nodig?

Heb je extra tijd of een aanpassing nodig voor het examen? Dan gaat inschrijven voor het examen per mail.

Stuur een mail naar examens@nima.nl. Geef in deze mail aan voor welk examen jij je wilt inschrijven en stuur een bewijs (dokters- of dyslexieverklaring) mee. Je kunt ook een voorkeursdatum, -tijdstip en locatie aangeven voor deze inschrijving. Deze zijn nog onder voorbehoud vanwege de aanvraag voor een examentijdverlenging en/of aanpassing.

Diploma behaald?

Kom dan naar de NIMA Diploma-uitreiking.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X