NIMA B1 Sales Examen - Schrijf je hier in voor het examen!

januari, 2021

NIMA B1 | Sales ExamenInschrijven hele jaar door mogelijkSchrijf je snel in! Investering: ‚ā¨ 425,00

Tijd

Het hele jaar (2021)

Investering

‚ā¨ 425,00

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Inschrijven hele jaar door mogelijk 

Over het examen

De persoonlijke kwaliteiten van jouw verkoopteam worden steeds belangrijker. Consumenten worden kritischer en kunnen uit meerdere aanbieders kiezen die hetzelfde product aanbieden. NIMA B Sales is een waardevol diploma waarmee je laat zien dat je je in de verkoopdiscipline vanuit verschillende invalshoeken hebt verdiept. Met dit diploma op zak ben je in staat op een hoger strategisch en tactisch niveau binnen de verkoopdiscipline van een organisatie actief te zijn.

NIMA B Sales bestaat uit een online (NIMA B1 Sales) en een mondeling (NIMA B2 Sales) examen.

NIMA B1 Sales:

NIMA B1 Sales is een online examen en duurt 3 uur. Het toetst je theoretische kennis en inzicht aan de hand van twee onderdelen:

  • Een praktijksituatie in de vorm van een case met bijbehorende algemene open vragen.
  • Een verdieping op de case met specifieke open vragen voor Verkoopleider.

Het is aan te raden eerst het online examen af te leggen alvorens het mondeling examen te doen. Je kiest echter de volgorde die voor jou het prettigst is.

Meer weten?

Wil je weten hoe je optimaal voorbereid aan het examen kunt deelnemen? Alle leerstof lees je terug in de NIMA Exameneisen.

Praktische informatie

NIMA biedt dit examen digitaal aan. Dit examen kun je elke werkdag doen. Bij de inschrijving kies je de gewenste examendatum en -plaats bij één van de locaties waar NIMA Examens worden afgenomen. Op de website van Lamark vind je een overzicht van de locaties. NIMA hanteert de vastgestelde Algemene Voorwaarden voor de NIMA Examens.

 

Examentijdverlenging en/of aanpassing nodig?

Heb je extra tijd of een aanpassing nodig voor het examen? Dan gaat inschrijven voor het examen per mail.

Stuur een mail naar examens@nima.nl. Geef in deze mail aan voor welk examen jij je wilt inschrijven en stuur een bewijs (dokters- of dyslexieverklaring) mee. Je kunt ook een voorkeursdatum, -tijdstip en locatie aangeven voor deze inschrijving. Deze zijn nog onder voorbehoud vanwege de aanvraag voor een examentijdverlenging en/of aanpassing.

Diploma behaald?

Kom dan naar de NIMA Diploma-uitreiking.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X