NIMA Foodchain & Agrimarketing: Het Sierteelt Marketing Event

maart, 2020

25mrt15:0021:00Food- en Agrimarketing: Sierteelt Marketing EventSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 40 (excl. btw) Normaal tarief € 70 (excl. btw) Inclusief een dinerbuffet en borrel

Tijd

(Woensdag) 15:00 - 21:00

Locatie

Op Hodenpijl

Rijksstraatweg 20-22 2636 AX Schipluiden

Investering

NIMA Member € 40 (excl. btw)

Normaal tarief € 70 (excl. btw)

Inclusief een dinerbuffet en borrel

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word lid en kom voordelig naar het Sierteelt Marketing Event. Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt buiten het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

De organisatie behoud zich het recht voor het aantal deelnemers per bedrijf te kunnen limiteren ten gunste van de diversiteit onder de deelnemende bedrijven.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Het Sierteelt Marketing Event wordt speciaal georganiseerd voor en door sierteeltmarketeers; de professionals in marketing, communicatie en sales binnen de sierteeltsector. Sierteelt is binnen de Agri-business een unieke sector met luxe producten, veelal niet bestemd voor consumptie en met bijzondere eisen qua logistiek en verzorging.

Sierteeltproducten – bloemen, planten en bomen – zijn belangrijk voor ons klimaat en voor het comfortabel kunnen wonen en werken. Ook roepen ze vaak bijzondere emoties en herinneringen op.
En daarom organiseren wij het Sierteelt Marketing Event!

De organisatie is in handen van de NIMA community Foodchain & Agrimarketing (FAM), het expertiseplatform met actieve leden in de marketing binnen de foodchain en de agri-business.

 

Samen zorgen wij – sierteeltmarketeers – voor de groei en bloei van deze bijzondere sector. Wij vinden het belangrijk om ons gezamenlijk over specifieke onderwerpen te laten informeren, inspiratie van binnen en buiten de sierteeltsector op te doen en het onderlinge netwerk te faciliteren en versterken.

Op 25 maart 2020 organiseren we alweer het 4e het Sierteelt Marketing Event. Speciale aandacht gaat deze editie naar ‘De kracht van duurzaamheid’.

We beloven je opnieuw een informatief en inspirerend Sierteelt Marketing Event, met prikkelende voorbeelden om de volgende dag zelf in de praktijk mee aan de slag te kunnen gaan!

 

Het vermarkten van duurzaamheid, hoe geef je dat inhoud? Op 25 maart a.s. zullen we de vele aspecten van duurzaamheid aan de orde laten komen. Op basis daarvan gaan we inhoud geven aan deze vraag. Denk daarbij onder andere aan de duurzame klant relatie. Wat verwacht de klant als het gaat om een duurzaam geteeld product. Is dat afkomstig van een resistent of tolerant ras, is plantweerbaarheid maximaal ingevuld en wordt er gewerkt met natuurlijke vijanden. Hoe zit het met de footprint van het product en welke duurzame verpakking is gebruikt? Wat valt er te zeggen van de duurzaamheid van de onderneming waar de product heeft plaats gevonden en is de sociale paragraaf duurzaam ingevuld?

Programma

15.00 uur  |  Ontvangst voor Sierteelt Marketing Event
16.00 uur  |  Programma: De Kracht van Duurzaamheid
19.00 uur  |  Netwerken & hapje
21.00 uur  |  Einde Sierteelt Marketing Event

Meer informatie volgt.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X