september, 2018

26sep17:0022:00Internal Branding: Marketingtafel voor ZorginstellingenMedewerkers binden, boeien en behouden in de zorg: urgent om zorg te kunnen blijven bieden.Schrijf je hier in! Investering: Inschrijven kan tot 19 september 2018 via de link. VOL = VOL. Bij ruim voldoende belangstelling organiseren wij een 2e bijeenkomst. Deelname is gratis.

Tijd

(Woensdag) 17:00 - 22:00

Locatie

Locatie volgt

Investering

Inschrijven kan tot 19 september 2018 via de link.

VOL = VOL. Bij ruim voldoende belangstelling organiseren wij een 2e bijeenkomst.

Deelname is gratis.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je hier in!

Event beschrijving

De zorgsector is met 1,2 miljoen medewerkers de grootste werkgever van Nederland. Deze sector kenmerkt zich door een sterk toenemende zorgvraag. Er dreigt daardoor een tekort aan 125.000 professionals.

Zorginstellingen hebben namelijk steeds meer moeite met het aantrekken van nieuwe medewerkers. Enerzijds door minder instroom omdat nieuw opgeleide arbeidskrachten liever kiezen voor een andere werkkring, met in hun ogen meer vrije tijd en meer verdiensten. Anderszijds doordat steeds meer zorgverleners kiezen voor zelfstandig ondernemersschap in plaats van een vast dienstverband.

Internal Branding

De juiste internal branding strategie kan in belangrijke mate bijdragen aan het boeien, binden èn behouden van medewerkers. Een goede internal branding aanpak zorgt voor meer samenwerking tussen alle afdelingen. Internal Branding raakt daardoor alle lagen, processen en systemen in de organisatie en draagt bij aan meer tevreden èn meer betrokken medewerkers.

Exclusieve Marketingtafel voor zorginstellingen

Op woensdag 26 september nodigen we graag communicatie-/marketingmanagers uit die werkzaam zijn binnen een zorginstellingen, die voldoende affiniteit en ervaring hebben met het onderwerp en willen doorpraten over hoe we vanuit internal branding medewerkers blijven binden, boeien en behouden.

De Marketingtafel Zorg biedt maximaal ruimte aan 6 zorginstellingen. Doel en ambitie is om in een kleine groep kennis en ervaring uit te wisselen. Iedere deelnemer kan ook een specifiek vraagstuk neerleggen. De Marketingtafel Zorg wordt begeleid door een moderator uit de zorgbranche en tevens zijn er internal branding specialisten aanwezig.

Opbrengst

Als deelnemer ga je met nieuwe inzichten, kennis èn inspiratie en ideeën naar huis en heb je je eigen aanpak kunnen toetsen aan de andere deelnemers.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X