NIMA Vaardigheidstraining: Krachtig en overtuigend ONLINE presenteren

februari, 2021

04feb14:0016:30UitgelichtNIEUW! Vaardigheidstraining: Krachtig en overtuigend online presenteren (online)Hoe maak jij ONLINE een onuitwisbare indruk?Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 700 ,– (excl. btw) Normaal tarief € 900 ,– (excl. btw) Nu online en dus €50,- goedkoper!

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 16:30

Locatie

Zoom Video Communications

Investering

NIMA Member € 700 ,– (excl. btw)
Normaal tarief € 900 ,– (excl. btw)
Nu online en dus €50,- goedkoper!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Nu je niet meer bij toeval met een prospect in de lift komt te staan, maar jezelf online mag of moet presenteren, komen de sprekers van de hooggewaardeerde training: Life is a Pitch! met een nieuwe online training!

Haken deelnemers af tijdens jouw online meetings? Gaan de camera’s uit, geluid op mute en mis je het contact met de andere deelnemers tijdens online sessies? Dan is deze training voor jou!
De laatste maanden hebben we alleen ervaren hoe online communicatie ons heeft geholpen. Misschien heb je veel mensen gezien waarvan je dacht ‘dat kan beter’, of heb je je weleens afgevraagd ‘hoe kom ik online eigenlijk over?’. En nog belangrijker: ‘hoe kan ik online een onuitwisbare indruk maken met mijn presentatie of pitch?’.

Er zijn vele situaties dat je jezelf nu online mag of moet presenteren. Je hebt bijvoorbeeld online projectoverleg of hebt een online meeting met een potentiële klant of opdrachtgever. Wat zeg je dan? Hoe kom jij het sterkst over via het beeldscherm? Hoe combineer je de mogelijkheden van online media met de kracht van een heldere pitch tot een onvergetelijke indruk? Als je jouw verhaal kort, krachtig en boeiend weet te vertellen ben je snel onderscheidend en veel succesvoller! Dit vergt wel een goede pitch en een extra skillset om zo ook de mogelijkheden van online optimaal toe te passen. Deze volledig online training, inclusief en 1-op-1 sessie met de trainers, combineert de vaardigheid rond een krachtige pitch met de nieuwe mogelijkheden van jezelf online presenteren  Je legt de basis voor een zelfverzekerde, korte en krachtige online pitch met zeer ervaren trainers Jean-Marc Bilderbeek en Patrick van Gils.

Programma

De training vindt plaats in drie dagen: Twee plenaire sessies en een persoonlijke 1-op-1 sessie met één van de trainers.

Donderdag 4 februari van 14.00 tot 17.00 uur – Plenaire sessie
De 1-op-1 sessies worden met de deelnemers ingepland in de eerste plenaire sessie en vinden plaats vóór de tweede plenaire sessie
Donderdag 18 februari van 14.00 tot 17.00 uur – Plenaire sessie

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Jezelf overtuigend, krachtig en aantrekkelijk online presenteren;
 • Tips en trucs over de te gebruiken tools en hoe je jouw omgeving in kunt richten en vormgeven de juiste aandacht te vragen en te behouden. Denk aan geluid, beeld, chat, Q&A, kleding etc;
 • Jezelf ontspannen en zelfverzekerder voelen tijdens die momenten waarop je online spreekt;
 • Met meer zin, energie, enthousiasme en passie je verhaal online over te kunnen brengen en ervoor zorgen dat anderen jou niet meer vergeten;
 • De unieke en onderscheidende kwaliteiten en talenten van jezelf en/of je bedrijf of project ook online sterker te kunnen benutten;
 • Jouw online pitch optimaal inzetten om de gestelde doelen te halen;
 • Spreken in een aantrekkelijke en boeiende taal, afgestemd op jouw doelgroep;
 • Meer nieuwe klantcontacten creëren en nieuwe klanten voor je winnen;

Wat levert deze training op?

 • Optimaal voorbereid van start kunnen gaan met een online pitch of presentatie;
 • Onderscheidende kwaliteiten van jezelf en/of je bedrijf of project sterker benutten;
 • Jezelf aansprekend en gericht online pitchen en presenteren;
 • Jezelf meer ontspannen en zelfverzekerd uitdragen;
 • Onderscheidende profilering tijdens online meetings.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is voor iedere professional die de unieke en onderscheiden kwaliteiten van zichzelf maximaal tot zijn recht wilt laten komen. Door aantrekkelijke en boeiende taal wil leren spreken en zijn of haar ideeën in een overtuigende en pakkende pitch wilt overbrengen. Met zelfverzekerdheid tijdens online meetings er voor wilt zorgen dat anderen je boodschap en jou als persoon beter onthouden. Schrijf jij je in?

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jean-Marc Bilderbeek

  Jean-Marc Bilderbeek

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens is hij keynote spreker en begeleidt hij executives en TEDx sprekers in presentatie technieken.

  Zijn motto: “Kaderloos, omdat échte groei buiten je comfortzone ligt!”. Jean-Marc stimuleert persoonlijke ontwikkeling en groei door tijdens zijn high impact trainingen en workshops mensen te enthousiasmeren en te motiveren om buiten hun comfortzone te stappen. Meer info over hem vind je op www.kaderloos.nl, www.smoothieclub.nl en  https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/jean-marc-bilderbeek/ Als Professioneel veranderaar  is zijn passie is om outside-the-box en doelgericht vernieuwende en creatieve oplossingen te implementeren rondom organisatorische uitdagingen. Met 20+ jaar ervaring (bij o.a. Talpa Networking, Shell, Aegon, Essent, KLM, UWV, Rijkswaterstaat, ProRail en Nationale Nederlanden) combineert project management, coachend managen, workshops en praktijkgerichte trainingen met humor, drive en enthousiasme. Tijdens NIMA Masterclasses is Jean- Marc meerdere malen maximaal beoordeeld. “Enthousiast, to the point en empatisch” Jorien Schaap – Insightmanager bij Qi- IQ

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens is hij keynote spreker en begeleidt hij executives en TEDx sprekers in presentatie technieken.

 • Patrick van Gils

  Patrick van Gils

  Zelfstandig ondernemer en eigenaar van www.toppresentaties.nl.

  Patrick van Gils specialist in marketing- & communicatiemanagement. Hij zette bekende A-merken, in verschillende branches in Nederland, ‘op de kaart’. McDonald’s, mediabedrijf Studio 100 (Gert Verhulst), Content (Sylvia Tóth) en de Makro. Als ex-marketingcommunicatieman, campagnemaker en woordvoerder van o.a. McDonald’s heeft hij zich gespecialiseerd in het, vanuit een vlijmscherpe kern, jezelf te durven laten zien en horen. Hij weet als geen ander hoe je duidelijker en aantrekkelijker jouw verhaal kunt overbrengen zodat meer mensen het juist bij jou willen kopen. Patrick rekent ook voorgoed af met de bij ieder mens aanwezige podiumvrees en plankenkoorts. Hij leert managers, directeuren, ondernemers en hun medewerkers de geheimen van inspirerend en overtuigend spreken. Zijn motto Show-jezelf. En Show-je-business!

  Zelfstandig ondernemer en eigenaar van www.toppresentaties.nl.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X