Vergroot je marktaandeel: The Unified Strategy - NIMA

december, 2020

08dec09:3017:00UitgelichtMasterclass: Vergroot je marktaandeel: The Unified StrategyExclusieve sessie voor maximaal 11 deelnemers!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 550,– (excl. btw) Normaal tarief € 750,– (excl. btw) Inclusief lunch

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 17:00

Locatie

Zoom Video Communications

Investering

NIMA Member € 550,– (excl. btw)
Normaal tarief € 750,– (excl. btw)
Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Een herkenbaar fenomeen: je kent de wetten van groei wel, maar merkt dat de vertaling naar de dagelijkse marketingcommunicatie beter kan. The Unified Strategy is een eenvoudige strategie die iedereen in je team kan begrijpen en kan leiden tot wel 2% groei van je marktaandeel door de inzet van marcom. Bij een grote adverteerder in Nederland is dit programma in 2019 uitgerold en dat leverde naast een verbeterpotentieel van 1,5% – 2% marktaandeel, een ‘canon’ op die van directie tot marketingassistent wordt ingezet, marketingbudget-allocatie op basis van data en een doelgerichte werkwijze met relatief kleine aanpassingen van het bestaande proces.

Wat houdt deze masterclass in?

Het startpunt is een eenvoudige analyse van het koopgedrag in je categorie en bespreken waar de ‘Laws of Growth’ hun oorsprong hebben. Vervolgens kijken we naar de implicaties daarvan voor marketing en vooral in marketingcommunicatie: advertising, creatie & campagnemanagement en mediaprestaties. We beoordelen bijna veertig punten waarvan alle marketeers weten, of moeten weten dat ze maximaal werken voor groei. Dat doen we op basis van evidence-based marketing, met inspirerende cases en natuurlijk bewijs.

The Unified Strategy is een eenvoudig te bewijzen strategie die iedereen in je team kan begrijpen. Het verhoogt de efficiency en creëert meer groei met betere creatieve prestaties, meer transparante mediaplanning en minimale kans op fouten. Het is een programma voor (middel)grote merken in B2C waarin marcom dagelijks verschil maakt, denk aan FMCG, retail, e-tail, diensten en ook aan merken in de media. De masterclass is ontwikkeld voor marketeers die meer regie willen, snel willen leren hun concurrent voor willen blijven en willen bijdragen aan groei van hun marktaandeel.

Wat levert deze masterclass mij op?

Weten is één, maar toepassen is een tweede. Precies daarom werken we met korte assessments op jouw eigen merk en ga je naar huis met een concreet groeiplan op één A4, waarmee je in alle rust aan je merk kan bouwen door marketingcommunicatie effectief in te zetten.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal bedoeld voor marketing-, brand- en mediamanagers, directors en CMO’s die werken voor een merk met een paid media budget van 1 miljoen euro of meer. Hoewel de basisprincipes wel van toepassing zijn heeft The Unified Strategy bij een kleinere organisatie en kleiner budget minder effect en is moeilijker te realiseren. Een voorbereidingsopdracht is onderdeel van deze masterclass.

Wil jij een groter marktaandeel realiseren met marcom? Schrijf je dan nu in!

Alvast een klein kijkje in de keuken?

Download het PDF: Roadmap US Marcom for Growth

Of bekijk alvast de drie tips van Ed Borsboom

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Ed Borsboom

    Ed Borsboom

    Consultant | Trainer | Director - Brandbooming.

    Passion for marketing. Specialised in growth. Accelerates business effects. Skills up marketing professionals.

    Consultant | Trainer | Director - Brandbooming.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X