september, 2017

26sep09:0017:30Masterclass: Businessmodellen- in 1 dag de baasVan marketingstrategie naar een innovatief business modelSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 495,– Normaal tarief € 695,– Inclusief heerlijke lunch, uitgebreide netwerkborrel en het boek: ‘Ontwerp een betere business‘.

Tijd

(Dinsdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 495,–
Normaal tarief € 695,–

Inclusief heerlijke lunch, uitgebreide netwerkborrel en het boek: ‘Ontwerp een betere business‘.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

De vorige Masterclass Businessmodellen in maart 2017 is beoordeeld met een 8.3!

Gisteren deelgenomen aan de Masterclass Businessmodellen, verzorgd door Michiel Hoogenboom (Business Models Inc). Deze enerverende masterclass geeft je in één dag de ins en outs van het Business Model Canvas en Value Proposition Canvas. Michiel Hoogenboom verzorgt op een vakkundige en plezierige manier deze masterclass. Ik waardeer met name het interactieve karakter van de dag en de vertaalslag naar de praktijk. Je kunt direct aan de slag na het volgen van deze Masterclass.” Anja Smid SMP SCP – Anja Smid MarketingCommunicatie

Vertaal je marketingstrategie naar een innovatief business model


Door veranderingen in consumentengedrag, in de markt en op technologisch gebied staat het business model van veel organisaties onder druk. Omzet loopt terug, concurrenten betreden plotseling de markt, marges worden kleiner. Wat kan Business Model Innovatie betekenen voor je marketingstrategie? Hoe helpt het de context waarin je opereert te begrijpen, hoe blijf je in de toekomst waarde creëren voor de klant en hoe vertaal je dit naar je business model?

Wat levert deze NIMA masterclass op?

Tijdens deze dag doorloop je technieken voor het innoveren van je business model vanuit je marketingstrategie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van design thinking en visual thinking technieken en worden verschillende innovatieve cases toegelicht. De basis voor deze Masterclass is het Business Model Canvas en Waarde Propositie Ontwerp zoals door Alex Osterwalder beschreven in de bestsellers ‘Business Model Generation’ en ‘Value Proposition Design’, en de innovatieve methode van Business Models Inc. Tijdens de Masterclass ga je aan de slag met business model innovatie voor je eigen organisatie.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Michiel Hoogenboom

    Michiel Hoogenboom

    Strategy Designer bij Business Models inc.

    Michiel Hoogenboom is een strategisch marketeer/ marketing manager in hart en nier en heeft jarenlange ervaring. Eerst als oprichter van een start-up, toen als hoofd marketing binnen Microsoft Nederland en nu dus als Strategy Designer bij Business Models Inc. Bijgaand zijn profiel en foto voor de site. Michiel is tijdens de vorige sessie over businessmodellen beoordeeld met een 9. Reacties van de deelnemers: ‘enthousiast, voelt de deelnemers goed aan, goede interactie, goede spreker met goede kennis van zaken, humor, nuchter en duidelijk.’

    Strategy Designer bij Business Models inc.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X