Herhaald! Masterclass: Businessplan op 1 A4 met de OGSM-methode

oktober, 2020

02okt09:3017:00Dit event is helaas uitverkochtMasterclass: Businessplan op 1 A4Bereik meer door minder te doen! Investering: NIMA Member € 550 (excl. btw) Normaal tarief € 750 (excl. btw) Inclusief lunch en het boek 'Businessplan op 1 A4' van Marc van Eck RM

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 17:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 550 (excl. btw)

Normaal tarief € 750 (excl. btw)

Inclusief lunch en het boek ‘Businessplan op 1 A4’ van Marc van Eck RM

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Event beschrijving

Meer bereiken door minder te doen. Dát is het geheim van een goed plan. Met de OGSM-methode uit de bestseller ‘Businessplan op 1 A4’ wordt je gedwongen te kiezen en te werken vanuit één centrale gedachte die verwoord is in de objective.

 

Waarom deze masterclass?

Iedereen heeft plannen, zowel zakelijk als privé. Maar doordat veel plannen gewoonweg niet goed of concreet genoeg zijn en/of te weinig draagvlak hebben, realiseren we onze plannen vaker niet dan wel. Met deze masterclass leer je hoe je een (business)plan maakt dat wél werkt! Het is zelfs een plan op één A4 (ja, je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie. Het verbindt ambitieuze doelstellingen aan concrete activiteiten. De methodiek is wereldwijd bewezen effectief. Vele organisaties werken er al jarenlang mee, zoals NASA, Procter & Gamble en Coca-Cola. Aan de slag dus als je nog succesvoller wilt zijn!

 

Programma

Tijdens deze masterclass wordt zowel de theorie behandeld als dat je zelf aan de slag gaat.
Je gaat je plan via strategieën uitwerken in concrete acties. Juist nu de wereld snéller verandert dan ooit, kan een scherp plan houvast bieden om razendsnel juiste keuzes te maken. Door het uitgekiende meetinstrument (OGSM) kan er tussentijds worden bijgestuurd indien nodig. Dus niet met oogkleppen op een plan uitvoeren, of lukraak alle kanten opschieten, maar gefocust doelen bereiken in een turbulente wereld.

 

Voor wie is deze class bedoeld?

Deze masterclass is uitermate geschikt voor brand- en marketingmanagers en (marketing)directeuren.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Marc van Eck RM

    Marc van Eck RM

    Oprichter en managing director - New Growth Strategies

    Marc van Eck, afgestudeerd bedrijfseconoom (Groningen) en Register Marketeer, is mede-oprichter van strategisch marketingadviesbureau Business Openers en 1 van Europa’s topsprekers op het gebied van merkpositionering, internal branding en business strategie. Hij werkte 8 jaar als marketeer bij Procter & Gamble en als strategieconsultant bij Bain & Company.

    Oprichter en managing director - New Growth Strategies

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X